R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bugünlerde bizi huzursuz eden düşünceler, sözlerimize yansıyan gerilimler söz konusu olabilir. Mars, İkizler burcuna ilerleyerek bizi daha harekete geçmek ve konuşmakta daha cesur kılıyor. Ancak yeni şartlar ve henüz net olmayan pek çok şey olabilir. Yine de sabah saatlerinde sezgilerimize güvenebiliriz. Bizi zor duruma sürükleyen ya da kararlılık gerektiren olaylar karşısında daha dikkatli olmalıyız. Aradığımız sonuçları tam olarak bulamadığımızda, daha farklı çıkış yolları olabilir. Duygularımızın ya da öfkemizin kurbanı olmamaya bakalım. Yeni bir yön seçmek konusunda zorunlu değişiklikler yapmak durumunda kalabiliriz. Akışta kalmaya özen gösterin.

Haberin Devamı

KOÇ: Korku ve endişe duyduğunuz olaylarla ilgili istismar edildiğinizi düşünebilirsiniz. Parasal konularınızın üzerinde düşünüp yeni arayışlara girebilirsiniz. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı durumlar oluşabilir. Yenilenme içindesiniz. 

BOĞA: İlişkilerde güven ve denge ihtiyacı oluşabilir. Tamamlanma ve olgunlaşma yaşayabilirsiniz. Çatışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Daha toleranslı olmanız gereken zamanlar olabilir. Otorite figürlerine karşı olumlu gelişmeler yaşanabilir. Abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. 

İKİZLER: Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Yıpratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. İşlerinizle ilgili yaptığınız programlarda iyimser bir beklenti içinde olabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir.

YENGEÇ: Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi oluşturacak. Spekülatif konulara karşı dikkatli olmalısınız. Gün boyu kendinizi iyimser hissedebilirsiniz. İlişkilerinize yükleyeceğiniz beklentiler, gerginliğe yol açabilir. 

ASLAN: Eviniz için yapacağınız harcamalar hakkında düşünebilirsiniz. Babanızla ilgili konularda olumlu gelişmeler olabilir. Geçmişe ait ailevi durumlar gündeme gelebilir. Kendi iç sesinize güvenerek üstesinden geleceğiniz zamanlar var. Gün içinde iyimser beklentiler içinde olabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: İlişkilerinizde beklentileriniz artabilir. Güven ve istikrar arayışı içinde olabilirsiniz. Maddi konularınız üzerinde düşüneceğiniz zamanlar var. Konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Alacağınız haberler gününüzü etkileyebilir.

TERAZİ: Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanma yaşayabilirsiniz. Bu konu hakkında düşünüp yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. İlişkinizle ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. İyimser beklentiler içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız desteklerle kolay ilerleyebilirsiniz. 

AKREP: Yeni başlangıçlar yapmak için kendinizi cesaretli hissedebilirsiniz. Önem verdiğiniz konularda beklenti içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde güven ve istikrar arayışına girebilirsiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen gösterin. Başarılı girişimlerde bulunacağınız zamanlar içindesiniz.

YAY: Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde güven arayışı içinde olabilirsiniz. Beklentilerinizin karşılanmadığını düşüneceğiniz zamanlar var. Abartılı davranışlardan kaçınmanızda fayda var. 

Haberin Devamı

OĞLAK: Gelecek beklentileriniz gündeme gelebilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Otorite figürleriyle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda istediğiniz desteği alacağınız bir gündesiniz. İlişkilerinizle ilgili fazla beklentiye girmemeye çalışın. 

KOVA: İş hayatınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Üstelerinizle ilgili olaylarda olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için atacağınız adımlarda başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Annenizle ilgili durumları ihmal etmemeye çalışmalısınız. 

BALIK: Yeni ufuklara açılmak için hevesli olduğunuz bir gündesiniz. İnandığınız işler hakkında daha fazla paylaşım içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Beklentileriniz fazla iyimser olabilir. Arkadaşlarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.