R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay, 14.53’e kadar boşlukta kalacak. Bu nedenle günün ilk bölümünde sonuç almak kolay olmayabilir. Ay’ın ışığı iyice küçülürken, gereksiz işlere girmemeliyiz. Kritik değerlendirmeler ve kafa karıştırabilecek koşullarla karşılaşabiliriz. Saat 14.53 sonrasında sevdiklerimizle ilgili konular, hassasiyetler daha belirgin olacak. Akşam daha olumlu beklentiler de gündeme gelebilir. Değişikliklere daha çabuk uyum gösterebiliriz.

KOÇ

Sabah daha hareketli ve enerjik olabilirsiniz. Öğleden sonra evde sizi bağlayan süreçler başlayacak. Ay Yengeç burcunda iken aile ile ilgili uğraşlara öncelik vermek sizi zorlayabilir. Yerleşime ait konularda size ihtiyaç duyabilirler. Planlarınızı hızlı ilerletmeli, iş hayatında istikrarı korumalısınız.

Haberin Devamı

BOĞA

Sabah finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir eğitim çalışması ya da kurs konusunda hevesli adımlar atmaya başlayacaksınız. Engelleri zorlamak gerekebilir. Zira yurt dışı odaklı planlarda daha tutarlı beklentiler içindesiniz. Projelerde ileriye dönük olmanız gerekecek.

İKİZLER

Öğleden sonra maddi konuları sakin karşılamanızda fayda var. Planlarınızı tek başına ilerletmek için şartları zorlamamak gerekiyor. Ancak başkaları ile olan parasal çıkarlarınızı gözetmek için mücadele içindesiniz. Belki bu dönem ödemelerinizi yeniden düzenlemek yoluna gitmek gerekebilir.

YENGEÇ

Sabah endişeli ve huzursuz hissedebilirsiniz. Ancak öğleden sonra güvenli ve yapıcı olacağınız zamanlar getiriyor. Uzaklarla ilgili adımlar şans getirebilir. Ancak ortaklıkları ve ilişkileri test ettiğiniz bu günlerde dikkatli olun. Eğer karar vermeniz gereken konular varsa biraz ötelemek gerekecek.

ASLAN

Günün erken saatlerinde gelecek planlarınız üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Ancak öğleden sonra dinlenmek ve iç sesinize kulak vermek sizin için daha yararlı olabilir. Önemli planların beklemede tutulması da gerekecek. İş ortamında devam eden konular anlaşılmayabilir.

BAŞAK

Günün erken saatlerinde kariyer konuları gündeminizdeyken, öğleden sonra içinde yer aldığınız ortak çalışmalar hızlanıyor. Arkadaşlık ilişkileri öncelikli olacak. Çok başka ortak gündemlere başlamak, başkalarına destek olacağınız yapılanmalara gitmek için heveslisiniz.  

Haberin Devamı

TERAZİ

Sabah seyahat planları, eğitim konuları gündeminizde olacak. Ancak ilerleyen saatlerde iş hayatınızda hızlanan süreçler söz konusu. Beklediğiniz takdir ve atamalar konusunda sizi heyecanlandıran gelişmeler olabilir. Üstlerle ilişkilerin olumlu ilerlemesi ile beklentileriniz büyümekte.  

AKREP

Günün erken saatlerinde iş ortamında ve günlük rutinlerinizde biraz canınızı sıkan olaylar yaşanabilir. Üzerinde çalıştığınız yurt dışı işlerin sonuçlarına yaklaştığınız bu dönem önemli. Ticari faaliyetlerin, belki ihracat, ithalat işlemlerinin getireceği yolculuklar olabilir. Aksaklıklar sizi meşgul edecektir.

YAY

Sabah ilişkilere odaklanmanız gerekiyor. İlerleyen saatlerde yeni planlar ve ortaklıklardan fayda sağlama çabanız var. Finansal anlaşmaların getireceği imkânlarla pek çok sorunun aşılacağı söylenebilir. Ekonomik anlamda tutarlı olmalı, eldeki kaynakları savurganca kullanmamalısınız.

Haberin Devamı

OĞLAK

Günün erken saatlerinde, kriz yaratan durumlarla uğraşabilirsiniz. Öğleden sonra ise ilişkilere yönelik bakış açınızı esnetmeli, duygusal bağ kurmaya çalışmalısınız. Ortaklıklarda yaşanan geniş olanaklar size yeni fikirler vermekte. Adımlarınızı hızlandırabilirsiniz. Baskın olmayın.

KOVA

Günün ilk yarısında yaratıcılık, aşk ve eğlence söz konusu olurken, öğleden sonra öncelikleriniz tamamen değişecek. İş ortamında sizi bağlayan konular ve sorumluluklar söz konusu. Yurt dışı ilişkilerinizde özenli olun. Uzun soluklu hedeflerinizi hızlandırmak gerekecek. İçe dönebilirsiniz.

BALIK

Öğleden sonra keyif alacağınız pek çok şey yapabilirsiniz. Biraz tembellik ederek kendinizi şımartmaya başlayın. Ayrıca sevdiklerinizle güzel şeyler planlamak, onların beklentilerini yerine getirmek sizi mutlu edecektir. Çocuklarla ilgili konular ise başka bir mutluluk kaynağı olabilir.