R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Sorumlulukların öne çıktığı ve çok iş yapabileceğimiz bir gündeyiz. Elimizden gelenin en iyisini yapma motivasyonuyla, belirli düşüncelerle, kalıplarla hareket edebiliriz. Bu nedenle bazı inatlaşmalar da gündeme gelebilir. İş hayatında yapabileceğimiz çok şey var. Bizi kısıtlayan durumlardan iyi sonuçlar elde edebiliriz. Ayrıca bugün İkizler burcuna ilerleyen Merkür, daha hızlı bir iletişimin mümkün olduğunu, düşüncelerimizi anlatma konusunda pratik ve yapıcı sonuçlar elde edebileceğimizi anlatıyor. Öğle saatlerinde biraz daha soğukkanlı davranmak, bizi tartışmalardan ya da aksiliklerden koruyabilir. Bugün seçimlerimizde daha akılcı olabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Sabah saatlerindeki iş temponuz, ilerleyen zamanlarda azalabilir. Sosyal konulara yönelebilirsiniz. Dostlarınızla zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla daha fazla iletişimde olmak keyfinizi yerine getirebilir.

BOĞA: Erken saatlerde öğrenmeye açık hissedebilirsiniz. İş hayatınızdaki gelişmeler, gündeminizi değiştirebilir. Hedeflerinize ulaşmak için üzerinde çalıştığınız konuları düzenleyebilirsiniz. Dostlarınızla vakit geçirmek için planlar yapabilirsiniz. Keyifli hissedebilirsiniz.

İKİZLER: Yeni ufuklara açılmak için planlar yapabilirsiniz. Çok daha özgür hissedeceğiniz zamanlar içindesiniz. Akademik konular ilginizi çekebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sosyal konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Akışta kalın.

YENGEÇ: Bugün sizi krize sokabilecek olaylar yaşayabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminize gelebilir. İletişinizin yüksek olduğu zamanlar içindesiniz. Bu durumu kullanarak sıkıntılı durumları çok rahat çözebileceksiniz. Beklentileriniz yüksek olabilir. Endişelerinizi bir yana bırakın.

ASLAN: Sorumlu olduğunuz konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Eşinizle ilgili meseleler gündeminizi meşgul edebilir. Çalışma hayatınızdaki işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sosyal alanlarla ilgilenebilirsiniz. Akışta kalın.

Haberin Devamı

BAŞAK: Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz alanlarda yoğunluk olabilir. Sizden daha fazla sorumluluk almanız istenebilir. Beklentide olduğunuz konuları düzeltmek ve iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla planlayacağınız işler çok daha kolay şekilde akabilir.

TERAZİ: Yeteneklerinizi keyif aldığınız işlere yönlendirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. İletişiminizin iyi olduğu zamanlardasınız. Sevdiklerinizle programlar yapabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Risk almak daha kolay olacaktır.

AKREP: Ailevi konulara önem vermeniz gerekebilir. Ev hayatınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Geçmişle ilgili meseleler gündeme gelebilir. İletişimde olduğunuz kişilerden yorumlar alabilirsiniz. İç sesinizin sizi yönlendirmesine izin verin. Sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz.

YAY: Hareketli bir gündeminiz var. Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu zamanlardasınız. Karar vermeniz gerekebilir. Yeni konulara temel atabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde düzenleme gerektiren işler içinde olabilirsiniz. Çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bütçenizi, harcamalarınızı gözden geçirebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde çok daha iletişimi yüksek zamanlar var. Beklentide olduğunuz konularda gelişmeler olabilir. Sosyal alanlarla daha fazla ilgilenebilirsiniz.

KOVA: Hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Hassasiyetiniz olan konular üzerinde düşünmek isteyebilirsiniz. Bu durumun sizi zor duruma düşürmesine izin vermemelisiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Beklentide olduğunuz konularda harekete geçebilirsiniz.

BALIK: Bilemediğiniz konulardan dolayı hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Gözden kaçırdığınız durumlar yüzünden sıkıntıya düşebilirsiniz. Kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin. İç dünyanıza dönebilirsiniz. Arkadaşlarınızla olmak keyfinizi yerine getirebilir. Akışta kalmaya çalışın.