R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Günün ilk yarısında Aslan burcunda kalan Ay, daha çok tamamlanma, bitme aşamasındaki koşullara işaret ediyor. Bu saatlerde yeni bir şeyi uygulamaya koymak pek kolay olmayabilir. Bu nedenle işte aceleci davranmamalıyız. Ay saat 16.08’ten sonra Başak burcuna ilerleyerek daha esnek ve dikkatli olabileceğimiz yeni imkanlar getirmekte... Süregelen işleri toparlamak, yola koymak ve düzeltmek için uygun bir gün olabilir. Çaba gerektiren, özellikle sabah saatlerinde daha sabırlı olmayı gerektiren durumlar da var. Gururumuzu etkileyen koşullar hassasiyet de getirmekte... Günün geç saatlerinde daha şanslıyız ve yeni gelişen olanaklardan akıcı şekilde yararlanabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Keyif aldığınız işlerle uğraşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz çalışmalarda daha fazla yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar var. Hobileriniz için harcamalar yapabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda çalışma hayatınızdaki koşullar yoğunluk kazanacaktır. Sorumluluklarınız artabilir. 

BOĞA: Ailevi durumlarla ilgilenebilirsiniz. Geçmişten gelen olaylar keyfinizi kaçırabilir. Güven aradığınız kişilere çekildiğinizi hissedebilirsiniz. İç sesinizi dinleyerek olayları kontrol edebilirsiniz. İlerleyen saatlerde daha yaratıcı olduğunuz konular ön plana çıkabilir. Sağlığınıza dikkat. 

İKİZLER: Hareketli gündeminiz içinde iletişimde olduğunuz kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Yakın çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler meydana gelebilir. İlerleyen saatlerde ailevi durumlar ön plana çıkabilir. 

YENGEÇ: Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelmek sizi keyiflendirebilir. İş hayatınızda alacağınız destekleri iyi kullanmalısınız. Sorumlu olduğunuz çalışmalarda sıkışmalar olabilir. İlerleyen zamanlarda sorumluluklarınız artacaktır. 

ASLAN: Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önemli olan konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızla ilgili sıkışıklıklarla ilgili çözümler üretmeniz gereken zamanlar var. İlerleyen zamanlarda destek alabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili yenilenme olabilir.

Haberin Devamı

BAŞAK: Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Bilemediğiniz konulardan dolayı yaşadığınız süreçte kendi içinize döneceğiniz zamanlar var. Bazı durumları akışına bırakmanız gerekebilir. Sosyal olaylara yönelmek sizi rahatlatacaktır. Kişisel açıdan önem verdiğiniz işler ön plana çıkabilir.

TERAZİ: Önümüzdeki günlerle ilgili adımlar atmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla plan yapmak ve düşüncelerinizi paylaşmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda alacağınız destekler yaşadığınız sıkışıklığı rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz çalışmaları toparlamak isteyeceksiniz.

AKREP: İş hayatınızda ön planda olmak isteyeceğiniz zamanlar var. Hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Fazla yorulduğunuzu ve işlerin ilerlemediğini hissedebilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın. Üstlerinizle iletişiminize dikkat edin. Sorumluluklarınız artabilir. 

YAY: Kendinizi özgür hissedebilirsiniz. Geleceğinizle ilgili plan yapmak ve sevdiklerinizi paylaşım içinde olmak isteyebilirsiniz. Akademik konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gereken zamanlar olacaktır. Bazı işlerinizde sıkışmalar meydana gelebilir. 

Haberin Devamı

OĞLAK: İşlerinizde endişe duyduğunuz konular ön plana çıkabilir. Sabırlı olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz çalışmalarda daha fazla kabullenir olabilirsiniz. İlerleyen saatlerde kendinizi için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Ortaklı konularla ilgili mücadele içinde olabilirsiniz.

KOVA: Eşinizle ilgili durumlar gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde dikkat etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde engellere takılabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konularda sıkışmış hissedebilirsiniz. 

BALIK: Sabah saatlerinde çalışma hayatınızdaki koşullarda etki altında kalacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişilerle iletişiminizde dikkatli olmalısınız. Bazı konuları bırakma eğiliminde olabilirsiniz. Kabullenmek işlerinizi kolaylaştırabilir. Sizi yoran koşullar meydana gelebilir.