R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Gökyüzünde su elementi vurgusu artıyor. Güneş Akrep’teyken Ay da Yengeç burcunda ilerliyor. Olayları daha iyi anlama, gizli şeylere ve sezgilere yönelme kolaylaşıyor. Duygusal derinlik ve empati yaratabiliriz. Ancak geç saatlerde bu durum bağımlılık haline dönüşmemeli. Fazla taraflı düşünmek yüzünden objektifliğimizi iyice kaybedebiliriz. Sabahı daha iyi değerlendirelim. Aşkta ve keyiflerde sınırlarımızı kaybetme tehlikesi var. Güçlü yakınlaşmalar olabileceği gibi, kendi kendimizi aldattabilir ve maddi konularda ihmalkâr davranabiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Eve ya da ailenize ait konular gündeminizi etkileyebilir. Evinizde yenilikler yapmak için para ayırabilirsiniz. Geçmişten kaynaklanan konuların gündeme gelebileceği zamanlar da var. İç sesinize yönelebilirsiniz.

BOĞA: Genel anlamda sakin bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenizdeki değişikliklerle ilgileneceğiniz durumlar olabilir. Zihinsel açıdan heyecan duyabileceğiniz olaylar yaşanabilir. Kardeşlerinizle iletişim halinde olabilirsiniz.

İKİZLER: Cüzdanınıza ait konular ön plana çıkıyor. Harcamalarınızı sorgulayıp, bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmenin yollarını aramaya bakın. İş hayatınızla ilgili destek alabilirsiniz.

YENGEÇ: Küçük sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda değişikliklere gitmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Yeni başlangıçlar için yeni niyetler ortaya koyabileceğiniz zamanlar var.

ASLAN: Aileniz gündeminizi etkileyebilir. Ruhsal gelişiminiz için farklı alanlarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili içsel süreçler yaşıyor olabilirsiniz. Büyüklerden beklentileriniz olabilir. Sorgulayıcı davranabilirsiniz.

BAŞAK: Gelecek beklentileriniz için düşünüp, zaman ayırmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızdan gelen sürprizler olabilir. Hayatınıza yenilik katmak isteyeceğiniz anlar yaşayabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz.

TERAZİ: İş hayatınızla ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sorumluluklarla ilgili yeni düzenlemelere gitmek isteyebilirsiniz. Hedeflerinizi sorgulayacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Eksik kalan işlerinizi toparlama fırsatınız olabilir.

Haberin Devamı

AKREP: Yeni ufuklara açılma ve özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde akademik konulara zaman ayırarak değişik konularla ilgilenebilirsiniz. Gitmek istediğiniz yolculuklar için plan program yapmak için imkânlar doğabilir.

YAY: Ortaklı para durumlarıyla ilgilenebilirsiniz. Sonuçlanmasını beklediğiniz işleriniz hemen ilerlemeyebilir, sakin olmakta fayda var. Banka işleriyle ilgilenebilirsiniz. Yatırımlarınız ve finansal kararlar alabilirsiniz.

OĞLAK: Uyum ve denge arayışı içinde olduğunuz sakin bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Bugün küçük sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Hayatınıza yenilik katmak için imkânlar söz konusu.

KOVA: Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar ön planda olabilir. Üretkenliğinizle ilgili değişikliklere gidebilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken zamanlar olabilir. İşte olaylara sakin yaklaşın.

Haberin Devamı

BALIK: Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz yaratıcı imkânlar var. Yaratıcılığınızı kullanarak hayatınızda bazı konuları değiştirmek isteyebilirsiniz. Küçük sürprizler gerçekleşebilir. Zihninizi kurcalayan konularla ilgilenebilirsiniz.