R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bugün gökyüzü büyük bir çaba içinde olabileceğimizi gösteriyor. Belirli konularda temel atmak, zorlukları aşmak açısından uygun koşullar var. Büyük bir enerji açığa çıkarken, biraz esnek davranmak yerinde olacak. Duygusal açıdan önem verdiğimiz konularda büyük çaba sarfedebiliriz. Bugün yaratıcı konulara, ilham alabileceğimiz işlere odaklanabiliriz. Ancak aşkta ve parasal alanlarda, zevklerde biraz daha gerçekçi ve tutarlı olmaya bakalım. Kimi zaman abartılar ve yanlış değerlendirmeler yaşanabilir. Özellikle akşam saatlerinde daha dikkatli davranmak durumundayız.

Haberin Devamı

KOÇ: Yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edecektir. Etrafınızdaki insanlara hediyeler verebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Daha kolay risk alacağınız zamanlar var. Akşam saatlerini hareketli geçirebilirsiniz.

BOĞA: Eviniz için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Ailevi konular gündeme gelebilir. Babanızın sağlığını ihmal etmemelisiniz. İşlerinizde daha çok çaba göstermeniz gerekebilir. Bazı çalışmalarınıza yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Akşam sevdiklerinizle görüşebilirsiniz.

İKİZLER: Hareketli bir gündemiz olabilir. İletişimden kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeye çalışın. Kulağınıza gelen dedikodulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde yolculuklar organize edebilirsiniz. Akışta kalın.

YENGEÇ: Maddi kaynaklarınızla ilgili yenilenmeye gidebilirsiniz. Dışadönük enerjiler söz konusu. Hafta sonu için plan yapmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamada bulunabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular için çaba sarf edeceksiniz. Akşam dostlarınızla sohbet edebilirsiniz.

ASLAN: Yeni başlangıçlar yapmak için tüm enerjinizi kullanabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konular gündeminizi meşgul edebilir. Gününüzü eğlenceli kılmak isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği yapabilirsiniz. Beslenmenize dikkat edin. Akşam saatlerinde hareketli zamanlar var.

BAŞAK: İşlerinizde kayıplar yaşayabilirsiniz. Gizli kalmış konular gündeminizi rahatsız edebilir. İç dünyanıza çekileceğiniz zaman dilimi içindesiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hafta sonu için yeni planlar devreye girebilir. Akşam saatlerinde koşullar daha akıcı...

Haberin Devamı

TERAZİ: Gelecek ümitlerinizle ilgili daha dışadönük olabilirsiniz. Cömert tavrınız ortaya çıkabilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak size iyi gelecektir. Meslek grubunuzdan kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekleri göz ardı etmeyin. Hafta sonu yolculuklara çıkabilirsiniz.

AKREP: İş hayatınızdaki sorumluluklarınızın daha rahat bir şekilde üstesinden gelebilirsiniz. Dışa dönük tavrınız çalışma arkadaşlarınızı da etkileyecektir. Keyif aldığınız konularda harcamalar yapabilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizde sizi iyi hissettirecektir. Akşam iletişim ön planda olabilir.

YAY: Yeni ufuklara açılmak için uygun bir gündesiniz. Eğlenceli yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak için çevrenizle görüşmek size iyi gelecektir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yaşadığınız olaylarla ilgili bütünü görebilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı para işleriyle uğraşabilirsiniz. Maddi
alanda yenilenmeye gitmek iyi olabilir. Banka işleri sizi yıpratabilir. Dışadönük olacağınız zamanlarda var. Hafta sonu için sevdiklerinizle plan yapmak isteyebilirsiniz.

KOVA: Eşinizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Eğlenceli organizasyonlar planlayabilirsiniz. Birlikte yaptığınız şeylerin uyum içinde ilerlemesini isteyeceğiniz zamanlar var. Hobileriniz için harcama yapmak size keyif verecektir. Gün içinde uğraştıran durumlar ortaya çıkabilir.

BALIK: Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde plan program yapmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınızı ihmal etmemeye çalışın. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz.