R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ne yapılabilir? Dışa dönük enerjiler dikkat çekiyor. Özellikle ilişkiler alanında büyük bir canlılık var. Kimi zaman fazla bağımsız ve iddialı da davranabiliriz. Duygularımızı ve arzularımızı daha açık şekilde vurgulayabiliriz. Böyle zamanlarda samimi olsak da bazı hatalar ve abartılar gündeme gelebilir. Bağımsızlığımızı fazlasıyla vurgulayabiliriz. Gruplar, arkadaşlıklar ve gelecek yönünde bizi heyecanlı kılan konular açısından oldukça dinamik bir gündeyiz. Sabah saatlerinde planlarda ani değişiklikler olabilir. Öğle saatlerinde ise biraz daha sorumlu ve gerçekçi bakmak durumundayız. Günün geç saatlerinde tatminkâr sonuçlar elde edebiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal konular ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde alacağınız destekler sizi iyi hissettirecektir.

BOĞA: İş hayatınızda sorumlu olduğunuz çalışmalarda yenilik yapmak isteyeceğiniz zamanlardasınız. Gün içinde üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Hayalini kurduğunuz konularda hazırlıklar yapmaya başlamak size keyif verecektir. İkili ilişkilerde çatışmalar meydana gelebilir.

İKİZLER: Yeni ufuklara açılmak için hevesli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha rahat anlayıp organize olacağınız zamanlar var. Bazı ilişkilerinizde kopmalar olabilir. Uluslararası durumlar gündeminizi meşgul edebilir. Felsefinizi karşınızdakine anlatmak için güçlü bir duygu hissedebilirsiniz.

YENGEÇ: Endişe içinde olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı para durumlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Banka işlerinizi halletmeniz için uygun zamanlar var. Sorumlu olduğunuz işlerde yenilenme içine girebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde acele etmeden karar vermeniz sizin için iyi olacaktır.

ASLAN: Eşinizle ilgili durumlar gündeminizi meşgul edebilir. Bazı konulara daha toleranslı yaklaşmanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde farkındalığınız artabilir. Olgunlaşma yaşayabilirsiniz. Denge ve uyum arayışında olacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konuları ihmal etmemeye özen gösterin.

Haberin Devamı

BAŞAK: Çalışma ortamınızda sorumluluklarınızın yoğunlaştığı bir gün olabilir. Gün içinde hizmet aldığınız kişilerle ilişkinize dikkat etmenizde fayda var. Sizi yıpratan konuları akışa bırakmalısınız. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınız var ise, ihmal etmemeye çalışın. Yapacağınız plan programlar sizi rahatlatacaktır.

TERAZİ: Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz çalışmalarda risk alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Çocuklarla vakit geçirmek size iyi gelecektir. İkili ilişkilerinizde karar alabilir, bazı konuları daha kolay idrak edebilirsiniz.

AKREP: Ailevi durumlar gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişe ait olaylar önem kazanabilir. İlişkilerinizde sabırlı davranmaya özen gösterin. Sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Beklentilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

Haberin Devamı

YAY: Hareketli zamanlar sizi bekliyor. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerde kopmalar olabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Arkadaşlarınızla program yapmak için uygun zamanlar var.

OĞLAK: Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Parasal değişiklikler sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde farkındalığınızın artacağı olaylar yaşanabilir. Çatışmalara karşı dikkatli olunması gereken zamanlar var.

KOVA: Sorumlu olduğunuz çalışmalarda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda değişiklikler yapacağınız zamanlar olabilir. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. İlişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gerekebilir.

BALIK: Sizi hapseden koşullar oluşabilir. Gizli kalmış durumlardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde kabullenir olduğunuzu düşünebilirsiniz. Karşınızdaki kişi sizi çatışmaya sürükleyebilir. Kendinizi olgunlaşma içinde bulabilirsiniz. İç dünyanızla ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz.