R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Mars ve Neptün, Balık burcunda birleşmekte. Bu ilham alabileceğimiz güçlü rüzgarlar ve sezgiler getirse de, dikkatli olmalıyız. Özellikle dini konular ya da bizi kurban edebilecek durumlar, yanılgılar gündeme gelebilir. İyi niyetli gibi gözüken davranışların arkasında bizi zor duruma düşürebilecek motivasyonlar olabilir.
Ay sabah erken saatlerden itibaren boşluğa girecek. Saat 15.01’de Oğlak burcuna yerleşerek boşluktan çıkacak. Bu nedenle günün ilk bölümünde önemli kararlar vermek ya da harekete geçmek yerine gelişmelerin hangi yöne gidebileceğini düşünmelisiniz.

Haberin Devamı

KOÇ: Yeni şeyler keşfetme isteğiniz artabilir. Yolculuklar planlamaktan keyif alabilirsiniz. Sosyal ortamlarda bulunmak ve fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Gün içinde zevk aldığınız şeyleri yapmak için zamanınız olacak. Uğraştığınız işlerle ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. 

BOĞA: Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken bir gün. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi bunalmış hissetmeniz mümkün. Bazı konuları sonuca bağlamakta zorlanabilirsiniz. Finansal konularda yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. 

İKİZLER: Partnerinizle ilgili konular gündeminizi kaplayabilir. Gün içinde denge ve uyum isteğiniz artabilir. Bugün işlerinizde sıkışmalar olsa da iyimserliğiniz devam edecek. Uğraştığınız konuları sonuca bağlamakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

YENGEÇ: Çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular ön plana çıkabilir. Gün içinde yapacağınız programların akıcı bir şekilde ilerlememesi moralinizi bozabilir. Süreçlerinizde dağılmalar yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi biraz yorabilir. Akışta kalmaya özen gösterin. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

ASLAN: Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı ortaya koyarak ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Bazı konularda daha fazla risk almaya eğilimlisiniz. Aşk gündeminize gelebilir. İlgilendiğiniz konuları sonuca bağlamak kolay olmayabilir. Hayatınızda düzeltmeniz gereken işlerle uğraşabilirsiniz. 

Haberin Devamı

BAŞAK: Gün içinde eve ait konular ön plana çıkabilir. Aileye ait eski konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelmeniz mümkün. İyimser tavrınızla olayları daha iyi kontrol edebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. 

TERAZİ: İletişimi yoğun bir gün. Çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenmeniz gerekebilir. Zekânızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu zamanlarda dağıldığınızı hissedebilirsiniz. İşlerinizi toparlayabileceğiniz ve aksaklıklara takılmamanız gereken bir gün.

AKREP: Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelmek kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir. Uğraştığınız işleri tamamlamak ve eksikleri gidermek için fırsatlar yakalayacağınız bir gün.

YAY: Kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylara odaklanabilir, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği yapmak veya diyete başlamak için uygun bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerin içinde dağıldığınızı hissedebilirsiniz. İşlerin toparlanması zaman alabilir. 

Haberin Devamı

OĞLAK: Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabileceğiniz bir gün. Belirsizlikler nedeniyle uğraştığınız işleri sonuca bağlamak kolay olmayabilir. Akışta kalmaya çalışın. Korkular ve endişeler gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gereken durumlar oluşabilir.

KOVA: Meslektaşlarınızla çeşitli organizasyonlara katılabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili planlar yaptığınız bir gün. İkili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. İşlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Eksik konuları tamamlamak yeterli olabilir. Çalışma hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

BALIK: Hedeflerinize ulaşmak için daha sağlam adımlar atmanız gereken bir gün. Sonuca giderken dağıldığınızı hissedebilirsiniz. İşlerinizdeki aksamaların keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin. Olaylara karşı iyimserliğinizi koruyabileceksiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.