R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Daha iyi organize olmamız ve düzenimize dikkat etmemiz gereken bir gündeyiz. Hızlı ilerlemek mümkün hatta aynı anda birden fazla işle de ilgilenebiliriz. Ancak haberler ya da bilgilerin net ve doğru olduğundan emin olalım. Sağlık, hizmet ve çalışma hayatımıza yönelik konularda pek çok değişiklik gündeme gelebilir. Öğle saatlerinde hızlı bir trafik var. Görüşmeler, ziyaretler ve konuşmalar öne çıkarken, yanlış anlamalara ya da unutkanlığın neden olabileceği durumlara dikkat edelim. Bu saatlerde tekrar düzeltilmesi gereken işlerle uğraşabiliriz. Günün geç saatlerinde de benzer şekilde yanlış değerlendirmeler, hileli durumlar ortaya çıkabilir.

Haberin Devamı

KOÇ: Çalışma hayatınızdaki işlerinizde ilerleme kaydetmek adına mücadele içinde olabilirsiniz. Sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Kendinizi göstermek için çaba sarf edebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerde uyum içinde olmak isteyebilirsiniz.

BOĞA: Keyifli olacağınız yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Hobilerinizle ilgileneceğiniz zamanlar var. Öğle saatlerinde daha rahat ilerleme kaydedebilirsiniz. İşlerinizde kısmetli bir dönemdesiniz. İlerleyen zamanda yönünüzü netleştirebilirsiniz. 

İKİZLER: Ailevi konular gündeme gelebilir. Geçmiş meselelere girmemeye özen gösterin. Emlak işlerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Önemli kararlar alacağınız zamanlar olabilir. Emin olamadığınız konularda iç sesiniz size yol gösterecektir. Sevdiğiniz insanlarla plan yapabilirsiniz. 

YENGEÇ: İletişim yönünden yoğun bir gündesiniz. Hayatınızdaki engelleri aşmak için mücadele içinde olabilirsiniz. Aksaklıklar meydana gelebilir, tepkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde ev hayatınızla ilgilenebilirsiniz.

ASLAN: Maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizde karar almanız gereken zamanlar var. Sorumluluklarınız artabilir. İlerleme kaydetmek istediğiniz konularda akıcı temalar söz konusu. Aile ile ilgili mevzularla ilgilenebilirsiniz. Akşam çevrenizdekilerle organizasyon yapabilirsiniz. 

Haberin Devamı

BAŞAK: Sorumlu olduğunuz konularda başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Önem verdiğiniz konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Ciddi kararlar almanız gereken zamanlar olabilir. İlerleyen zamanlarda desteklerle rahatlayacaksınız.

TERAZİ: Endişe içinde olabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıplar yaşayacağınız zamanlar var. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. Sorumluluklarınız artabilir. Akşama doğru hassasiyetinizde olan konular gündeminizi meşgul etmeye başlayabilir. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 

AKREP: Gelecek beklentilerinizle ilgili konularda sorumlu olabilirsiniz. Doğru kararları alabilmek için iç sesinizi dinleyebilirsiniz. Şans sizden yana olacaktır. Bazı konularda daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde elinizde olmayan nedenlerden dolayı endişe duyabilirsiniz.

YAY: İş hayatınızda tanınmak için mücadele içinde olabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminizin yoğun olacağı zamanlardasınız. Akıcı koşullar var. Doğru kararlar alabileceksiniz. Annenizi ihmal etmeyin. İlerleyen zamanlarda gelecek ümitlerinizle ilgili başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. 

Haberin Devamı

OĞLAK: Yolculuklar planlayabilirsiniz. Bütünü görmek daha kolay olabilir. İçsel uyumunuzun tam olduğunu hissedebilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için dostlarınızla vakit geçirebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda sorumluluklarınız yoğunlaşabilir.

KOVA: Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı işler sizi yorabilir. Sorumluluklarınızda hızlı ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Parasal anlamda kararlar almak isteyeceğiniz zamanlar var. Ailenizle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bağlayıcı koşullar söz konusu...

BALIK: Eşinizle ilgili konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. İlişkilerinizle ilgili kararlar almanız gerekebilir. Tepkilere hazırlıklı olmalısınız. İç uyumunuzu dengede tutmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunu konularda mücadele edebilirsin. Endişe duyduğunuz alanlar dikkat dağıtabilir.