Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Şablonlara devam... ‘Bu işler olmuyor mu hayatta?’ Hemen bu sorulur. Oluyor. Allayıp pullasak hatta abartsak ilgi ve alaka düzeyini artırsak kabahat mi? Yok ama usturuplu vermek... ‘Masumiyet’ bir ‘Sadakatsiz’ gününde çıktı. ‘Kriminal’ sosu ‘Türk soap dizi’ salatasının fazladan olanı. Biz evladım Ali’nin derdine düşmüşken, bir de genç kızımız Ela’nın derdi geldi. Dizilerin üniversiteleri pek bir ‘özel’ kokuyor. Bu işin devleti var. Ekranın tartışma programlarında ilginç isimlere sahip üniversitelere rastlıyoruz. Acaba öğrenciler böyle mi? Konferans verenler kendilerine dinleyenlerle böyle haşır neşir mi oluyor? Timur’un üniversitede konuşma sonrası Ela ile olan sahnesi...

Haberin Devamı

‘MASUMİYET’

Mehmet Aslantuğ ve Hülya Avşar ikinci bölümde geliyorlar. Benim hissettiğim bu dizinin lokomotifi Deniz Çakır olacak. Timur (Tolga Güleç) ve Yelda (Selen Uçer) gibi “Biz işimizi yaparız” diyen usta isimler var, onların da desteği olacak. Başroller ne durumda yani Ela (İlayda Alişan) ve de İlker (Serkay Tütüncü)? Tütüncü oyuncu değil ama, rolünü gerektiği gibi ortaya koyuyor ilk bölümde. Rahatsız etmedi.

Yani benzer bir konuyu işleyen bir dizinin karşısında ne yapar zaman gösterecek ‘Masumiyet’ için. Bu arada bizim ev ahalisinin Avşar ile arası pek iyi değil.