Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal kimdir? Survivor Aleyna'nın annesi ile ilgili detaylar...

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi hakkında aramalar başladı. Survivor'da aile ödülünde Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuahal Hanım ve kardeşi Cansu geldi. Peki Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal kimdir? İşte ayrıntılar...

|

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi merak edilen konular arasında yer alıyor. Survivor yeni bölüm fragmanında ailelerin gelmesi framgana damga vurdu.
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, annesi ve kardeşi ile buluşma anında gözyaşlarını tutamadı. Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Hanımın hayatı araştırılıyor. Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal kimdir?

SURVİVOR ALEYNA KALAYCIOĞLU'NUN ANNESİ KİMDİR?

Survivor'da yarışmacıların aileleri ile buluşma anları izleyicilerin dikkatini çekti. Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi ve kardeşi Cansu ile buluşması duygusal anlar yaşattı. Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Hanımdır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.