Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Survivor Dora kimdir, kaç yaşında? Survivor Uğurtan Dora mesleği ne?

Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Gönüllüler takımında kalan son üç yarışmacıdan biri de Uğurtan Dora olarak dikkat çekiyor. Bu hafta Batuhan ve Aleyna'nın aday olduğu haftada son dokunulmazlık oyununu Berkay kazandı. Berkay'ın azından çıkacak olan isim haftanın son eleme adayı olacak. Peki Survivor Dora son eleme adayı olur mu?

|

Survivor 2021'de son 7 yarışmacı arasına adını yazdıran ve son olarak geçtiğimiz hafta arkadaşınıza sorduk oyununda jip ödülünü kazanan isim olan Dora bu hafta dokunulmazlık oyunlarından çok üst düzey bir performans sergileyemedi. Haftanın ilk eleme adayları olan Batuhan ve Aleyna olurken haftanın üçüncü adayı ise birazdan belli olacak. Peki Survivor Dora kimdir, kaç yaşında?

UĞURTAN DORA KİMDİR?

Survivor yarışmacısı Uğurtan Dora, 7 Kasım 1984 İstanbul’un Şişli semtinde doğmuştur. Uğurtan Dora 37 yaşındadır. 2000’de Saint Benoit Fransız Lisesi ortaokul bölümünden mezun olan Survivor Uğurtan Dora, 2004 yılında Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi’ni tamamladı. Survivor Uğurtan Dora, yüksek öğrenimini ise Dokuz Eylül Üniversitesi'nde İktisat bölümünde yaptı.

SURVIVOR UĞURTAN DORA NE İŞ YAPIYOR?

Fas, Cezayir, Tunus ve İran’da IMMİB ticaret heyeti ve bakanlar kurulu adına tercümanlık yapan Dora, Yves Rocher’da 2013-2018 yılları arasında yönetici olarak görev aldı. Dora, 2000 yılında bu yana 50’dan fazla reklamda rol aldı.

SURVIVOR UĞURTAN DORA’NIN SPOR GEÇMİŞİ

Birçok spor dalıyla ilgili olan Survivor Dora; su topu, jimnastik, kürek, basketbol ve fitness’la uğraştı. Öte yandan Dora’nın, ENKA – TOFAŞ - Beykozspor’da lisanslı olarak basketbol geçmişi de bulunuyor.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.