Cumartesi Hem evde hem zinde kalın

Hem evde hem zinde kalın

01.05.2021 - 03:05 | Son Güncellenme:

Kısıtlamalar nedeniyle evde olmamız gereken bugünler, daha güçlü, zinde ve sağlıklı olmaya engel değil

Hem evde hem zinde kalın

Özlem Ülkü - Pandemi sebebiyle evlerimize kapandık. Tabii ki evde karantina altında olduğumuz şu günlerde zamanımızı iyi değerlendirmek gerekiyor. Bugünleri daha verimli geçirmek ve biraz da olsun stresimizi azaltmak için spor yapabiliriz. Spor salonlarının kapanmış olması sporu hayatımızdan çıkaracağımız anlamına gelmiyor. Evde de spor yapmaya devam edebiliriz. Bu bağlamda bize yardımcı olabilecek en popüler egzersiz uygulamalarını sizler için derlerdik. İşte hem sağlığınızı koruyup hem kilo vermenize yardımcı olacak  uygulamalar…

Haberin Devamı

Kompanion: Kullanıcılarına vücut tipi, yaşı ve hedeflerine göre kişisel antrenman programları oluşturan bir uygulama Kompanion. Kilo vermek, kas yapmak, sağlıklı kalmak, sıkılaşmak gibi hedeflerinizi belirlediğiniz uygulamada seçtiğiniz hedefe uygun olarak size özel antrenman programları düzenleniyor. Hedefinize yaklaştıkça antrenmanların zorluk seviyesi artıyor. İlk 7 gün ücretsiz olan uygulamayı App Store’dan veya Google Play Store’dan indirebilirsiniz.

Sworkit: 25 milyondan fazla kullanıcısı, güç, kardiyo, yoga, esneme gibi hareket kategorileri bulunan Sworkit uygulamasında, egzersizinizi istediğiniz süreyle kısıtlayabiliyorsunuz. 30 gün boyunca ücretsiz şekilde kullanabileceğiniz uygulamayı App Store ve Google Play‘den indirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Nike Training Club: Spor antrenörünün tavsiye ettiği uygulamalardan biri olan Nike Training Club, kişisel ihtiyaçlara göre pek çok egzersiz programı bulabileceğiniz bir uygulama. 185’ten fazla antrenman programı barındıran ücretsiz uygulamada belirli bir ücret karşılığında satın alabileceğiniz, premium programlar da bulunuyor. Hem Android hem de iOS sürümü bulunuyor.

Hem evde hem zinde kalın

Aaptiv: Programına her hafta 30 yeni ses antrenmanı ekleyen Aaptiv uygulamasında egzersizinize ayak uydurmanıza yardımcı olacak teknikler, ipuçları ve cesaret veren yönlendirmeler bulunuyor. 7 gün boyunca ücretsiz deneme imkanı sunan uygulama, antrenmanlarınızla eşlik edecek çalma listeleri de oluşturuyor.

Fit365: Fit 365’te farklı isteklere yanıt veren pek çok egzersiz mevcut. Kilo vermek kadar almak da isteyenler ya da formunu korumak, esnekliğini artırmak, güçlenmeyi isteyenlere uygun uygulama, iOs ve Android cihazlardan ücretsiz indirilebilir.

SWEATers: Bir sosyal kulüp özelliği de bulunan ve ücretsiz olan uygulama ile yakınlarınızda spor yapan arkadaşlarınızı bulabilirsiniz. Egzersizleri eğlenceli hale getiren bu uygulama beslenme alışkanlıkları hakkında da bilgi almanızı sağlıyor.

Fitstar Yoga: “Herkes için yoga!” mottosuyla yola çıkan Fitstar Yoga uygulaması, her an yapılabilecek antrenmanlar için birçok video ve görsel barındırıyor. Aklınıza takılan noktalarda durdurulabiliyor. Antrenmanlarınızı kişiselleştirebildiğiniz uygulamada gelişiminizi kaydedip, takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Hem evde hem zinde kalın

Canlı yayında egzersiz

İBB Spor İstanbul, evde egzersiz yapmak isteyen tüm sporseverleri hafta içi her gün saat 10.00’da ibbsporistanbul Instagram hesabına bekliyor. Uzman eğitmenler eşliğinde yogadan pilatese yüksek yoğunluklu antrenmanlardan dairesel tüm vücut antrenmanlarına kadar çok sayıda programı canlı yayınlarla takip ederek, evinizin konforunda güçlü ve zinde kalabilirsiniz.