Ekonomi Yeni koleksiyonda 60’lar esintisi

Yeni koleksiyonda 60’lar esintisi

17.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Koton, ilkbahar - yaz sezonu koleksiyonunu açıkladı. Moda direktörü Melis Ağazat’ın seçkisiyle hazırlanan koleksiyon, 6 farklı temada, 122 parçadan oluşuyor.

Yeni koleksiyonda 60’lar esintisi

 

‘Skirtly Yours By Melis Ağazat’ adı verilen koleksiyonda, sezonun trend kombinleri; Bonbon Bouquet, Arizona Dream, Green Piece, Island Sunset, Mediterranean ve Florioush Summer olarak gruplandırıldı. Koleksiyonun ana temasını 60’lar ve retro oluşturuyor.

Haberin Devamı

Arizona rüyası

Koleksiyonda, sezonun dikkat çeken renklerinden yeşil, turkuaz, lime ve lokum tonlarının yanı sıra kahverengi, mavi ve beyaz tonları ön plana çıkıyor.

Bonbon Bouqet, 60’ların modasını günümüze yansıtıyor. Micro mini etekler, şort etekler tüvit ceketler, retro görünümlü elbiseler ve crop brode topların yer aldığı Bonbon Bouqet temasında tirşe yeşili ve pembe tonları ön plana çıkıyor.

Arizona Dream teması renk kombinasyonları ve zengin ürün içeriğiyle bohem ruhunu koleksiyona yansıtıyor.

Sezonun dikkat çeken ve en trend renklerinden olan doğa yeşili Green Peace teması ile buluşuyor. Osmanlı’nın imza rengi tirşeden mint yeşiline oradan çimelere uzanan yeşil, ‘koleksiyonun başrol rengi’ olarak tanımlanıyor. 

Haberin Devamı

Island Sunset temasıyla, sabahtan akşama, uzun sıcak yaz günleri için çeşitli alternatifler sunuluyor. Akdeniz ruhu ise Mediterranean temasıyla hayat buluyor. Doğal dokulu ve keten kumaşların ön plana çıktığı Florioush Summer temasıyla mavinin her tonu stilize ediliyor.