Gündem Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi yattı mı?

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi yattı mı?

02.04.2020 - 15:47 | Son Güncellenme:

Bu yıl corona virüs nedeniyle Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi daha erken yatacak. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, daha önceki açıklamasında bu müjdeyi vermişti. Şimdi günler yaklaştıkça "Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi yattı mı?" sorusu soruluyor.

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak Bayram ikramiyesi yattı mı

Emekli Bayram ikramiyeleri için yaklaşık 12 buçuk milyon emekli heyecanlı... Bu yıl corona virüs nedeniyle ödemeler çok erkene alındı. Tam tarihi bilmeyen vatandaşlar, Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi yattı mı? sorularını sıklıkla soruyor.

Haberin Devamı

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Emekli bayram ikramiyeleri 7-11 Nisan tarihlerinde hesaplara yatacak. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada "Buna göre ikramiyeler, 4a (SSK) kapsamında olanlara tahsis numarasının son rakamına göre 17-18-19 olanlar için 7 Nisan; 20-21-22 olanlar için 8 Nisan; 23-24 olanlar için 9 Nisan, 25-26 olanlar için 10 Nisan'da, 4b (Bağ-kur) ve (Emekli Sandığı) kapsamında olanlara ise 11 Nisan'da ödenecek. Yaklaşık 12 milyon emeklinin Ramazan Bayramı ikramiyeleri 7-11 Nisan tarihleri arasında ödenecek." ifadelerini kullandı.