Gündem Van’da korku dolu anlar! 7 köpek kız öğrenciye saldırdı

Van’da korku dolu anlar! 7 köpek kız öğrenciye saldırdı

09.04.2022 - 15:15 | Son Güncellenme:

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) yerleşkesinde minibüs bekleyen kız öğrenci, 7 köpeğin saldırısına uğradı. Avcılar'da da benzer bir olay yaşanırken babasıyla servis bekleyen öğrenciye sokak köpeklerinin saldırdığı an kameraya yansıdı.

Van YYÜ yerleşkesi güvenlik kamerasına yansıyan ve ne zaman yaşandığı henüz bilinmeyen olayda, genç kız başıboş köpeklerin saldırısına uğruyor. Üniversitenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan görüntülerde köpeklerin genç kızın etrafını sardığı görülüyor.

Haberin Devamı

Köpeklerden dolayı korkuya kapılan genç kız, elindekilerle kendisini savunduğu görülüyor. Genç kız, kendisine yaklaşan köpeği savuşturmak isterken diğer köpeklerin de saldırısına maruz kalıyor. Korku dolu anlarda genç kız çareyi koşmakta bulsa da köpeklerin saldırısından kurtulamıyor. Kendisini korumaya çalışarak kaçan genç kız, güvenlik kamerası alanından çıkıyor.

Van’da korku dolu anlar 7 köpek kız öğrenciye saldırdı

SALDIRGAN KÖPEKLER BARINAĞA GÖTÜRÜLECEK

Van Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Adil Allahverdi, saldırgan köpeklerin toplatılması için ekiplerin sürekli sahada olduğunu söyledi.

Olayın ardından üniversite yerleşkesindeki saldırgan köpekleri toplattıklarını anlatan Allahverdi, şunları kaydetti:

"Saldırgan köpekleri kesinlikle sokaklarda bırakmıyoruz. Şu ana kadar yasaklı ırklar arasında yer alan 40'ı pitbull olmak üzere 65 saldırgan köpeği barınağımıza getirdik. Ekiplerimiz sürekli sahada. Üniversite bölgesi için ayrı ekip kurduk. Öğrencimize saldıran köpekleri de kısa süre içerisinde yakalayıp barınağa getirdik. İhbar alır almaz bölgede çalışma başlattık. Şu an ekiplerimiz yeniden aynı bölgede çalışmalarını sürdürüyor."

Haberin Devamı

BABASIYLA SERVİS BEKLEYEN ÇOCUĞA SOKAK KÖPEKLERİ SALDIRDI

Avcılar'da da okula gitmek için babasıyla servisi bekleyen 8 yaşındaki çocuğa sokak köpekleri saldırdı. Babasının tekmeler savurmasıyla köpekler uzaklaşırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 11.40 sıralarında Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde bulunan sitenin önünde yaşandı. Aziz Karadağ, okul servisine bindireceği 8 yaşındaki oğlu Ömer ile yaşadıkları sitenin önünde beklemeye başladı. Sokak köpekleri, bir anda çocuğa saldırdı. Köpeklerden kaçan çocuk korkuyla babasının arkasına saklanırken, babası köpeklere doğru tekmeler savurdu. Köpekler daha sonra baba-oğuldan uzaklaştı. Yaşanan korku dolu anlar ise sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.