SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

MODA HABERLERİ

Saç stilinizi anında yükseltecek fular bağlama teknikleri

Düz fönler, plaj dalgaları, atkuyruğu, örgüler, topuzlar... Hepsini ezberledik ancak yaz biraz daha renk ve aksesuar istemiyor mu? Saçları için havalı ve çabasız stiller arayanlar için rengarenk fularlar yeni sezonda kombinlere eşlik ediyor. Fularların çok yönlü kullanımı, sizinle her yere gidebilir olmaları ve en basit kombini bile anında yükseltebiliyor olması onları vazgeçilmez bir aksesuar yapıyor. Sizin için derlediğimiz fular bağlama tekniklerini gördükten sonra sizin de bu yaz vazgeçilmeziniz olacak! - PEMBENAR ÖZEL

Minimal yaşam tarzına ilk adım: Kapsül gardırop nedir, nasıl oluşturulur?

Neredeyse 40 yılı aşkın bir süredir modayla ilgilenenlerin kelime dağarcığına 'kapsül gardırop' ifadesi yerleşti. "Kapsül gardırop oluşturarak satın alma davranışları değiştirilebiliyor. Kapsül gardıropların temel ve yan giysi parçalarıyla birlikte 30-40 parçadan daha yukarı çıkmaması önemli" diyen Moda ve Tekstil Tasarımı Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Havva Gülçin Üstün, kapsül gardırop oluşturmanın püf noktalarını da açıkladı.

Baharda kot pantolonla giyilebilecek en iyi ayakkabı modelleri

Hepimiz bir kot pantolonun ne kadar çok yönlü olabileceğini biliyoruz. Hafta içinden hafta sonuna, gündüzden geceye her aktivitenizde size eşlik edebilecek kot pantolonların ortama uyum sağlaması genellikle ayakkabıya bağlıdır. Ayakkabılar, kot pantolonunuzun havasını anında değiştirme gücüne sahiptir. Bu yüzden sizin için bahar aylarında kot pantolonlarla giyilebilecek en iyi ayakkabı modellerini sıraladık.

İlkbahar/Yaz 2022: Yeni sezona damga vuracak 9 trend

Uzunca süren pandemi bunalımından sonra gidilecek onlarca yer, görülecek onlarca insan ve katılacak onlarca etkinlik var. Tasarımcılar İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonlarını hazırlarken bu motivasyonla hareket etti ve sonucunda kendimizi en iyi şekilde ifade edebileceğimiz trendler öne çıktı. Bu bahar trendleri, enerjik parçaların yanı sıra, aynı anda hem pratik hem de lüks görünümleri bir araya getiriyor. Bazı günler Rosie Huntington-Whiteley'in klasik monokrom takımlarının lükslüğü, bazı günler ise Dua Lipa'nın mini elbiseleri ve yüksek platformları sizi cezbedecek. Aslına bakarsanız yeni sezonda hepsini istiyoruz ve şimdi istiyoruz. İşte başlıca İlkbahar/Yaz 2022 trendleri! - PEMBENAR ÖZEL

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.