SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

YEMEK HABERLERİ

Buzluğa atılan balığın tadı bakın neden değişiyor

Balık tüketiminin sağlık açısından ne kadar önemli olduğunu artık bilmeyen yok. Ancak Türk halkı olarak anne sütünden sonra en faydalı gıda olarak gösterilen bu mucizevi gıdayı yeteri kadar tüketmiyoruz. Balığın taze yenilmesinin çok faydalı olduğunu vurgulayan Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mehmet Gökoğlu, buzluğa giren balıkta nasıl değişimler yaşandığını ve bunun sebebini açıkladı

Kışın olumsuz etkilerine karşı vücut direncini artıran ballı içecek tarifleri

Soğuk havaların kapımızı çaldığı şu günlerde dünya, koronavirüs ve solunum yolu enfeksiyonları ile boğuşuyor. Özellikle soğuk algınlığı, grip, üst solunum yolu enfeksiyonu, Covid-19 gibi bulaşıcı hastalıklara karşı uzmanlar, ham bal ile yapılabilecek doğal karışım kürlerini tavsiye ediyor. Bal Gurmesi Ahmet Bağran Aksoy, kış mevsiminin olumsuz etkilerine karşı vücudun direncini artırmak amacıyla özel ballı içecek tarifleri paylaştı.

Türkiye zirveyi gördü: Evde kaldıkça çay içiyoruz!

Dünyada kişi başı çay tüketimi ile ilk sırada yer alan Türkiye'de pandemi dönemimde çay tüketimi daha da arttı. Salgının ilk 3 aylık döneminde kuru çay tüketiminde yüzde 50 oranında artış gerçekleştiğini söyleyen Çay İşletmeleri (ÇAYKUR) Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, "Pandemide evde kaldıkça çay içiyoruz. Ben de günde 30 bardak çay içiyorum ama günde 50- 60 bardak çay içen insanlarımız var" dedi

Portakal reçeli nasıl yapılır? - Portakal reçeli tarifi

Portakal reçeli tarifi kışın kahvaltılarda tüketebileceğiniz en lezzetli reçel tarifleri arasında yer alır. Yapımı oldukça basit olan portakal reçeli tarifi ile kışın sofralarınızı lezzetlendirebilirsiniz. Henüz portakal reçeli tarifinin nasıl yapıldığına dair bir bilginiz yoksa sizler için hazırlamış olduğumuz portakal reçeli tarifimize göz atabilirsiniz. işte sizler için araştırmış olduğumuz portakal reçeli tarifi:

© Copyright 2020

Milliyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.