Fenerbahçe Bomba iddia: Emre Mor Fenerbahçe'ye! İşte takasta kullanılacak futbolcu

Bomba iddia: Emre Mor Fenerbahçe'ye! İşte takasta kullanılacak futbolcu

28.05.2022 - 10:15 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de Volkan Demirel'in yeniden yıldızını parlattığı Emre Mor ile ilgili flaş iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin ikinci yarıdaki performansıyla dikkat çeken yıldız oyuncuyu gündemine aldığı öğrenildi. Takasta kullanılacak oyuncu ise belli oldu. İşte detaylar...

Bomba iddia: Emre Mor Fenerbahçeye İşte takasta kullanılacak futbolcu

Spor Toto Süper Lig'de Emre Mor, Fatih Karagümrük formasıyla adeta yeniden doğdu. Teknik direktör Volkan Demirel'in devamlı forma verdiği yıldız futbolcu, performansıyla takımının ivme kazanmasında başrolü oynadı. 

Haberin Devamı

Bomba iddia: Emre Mor Fenerbahçeye İşte takasta kullanılacak futbolcu

5 GOL, 3 ASİSTLE OYNADI

Fatih Karagümrük'ün dün yollarını ayırdığı Volkan Demirel, Süper Lig'in ikinci yarısında 5 gol ve 3 asistle toplam 8 gole katkıda bulunan yıldız oyuncu için "Emre Mor, son zamanlarda milli takım forması giymeyi hak eden bir futbolcudur. İlk 11’de başlasa değişiklikle de girse, skora katkı yapabileceğini düşündüğüm bir futbolcu" ifadelerini kullanmıştı.

Bomba iddia: Emre Mor Fenerbahçeye İşte takasta kullanılacak futbolcu

GALATASARAY MACERASI BAŞARISIZ GEÇTİ

Büyük ümitlerle gittiği Borussia Dortmund ve Celta Vigo'da tutunamayan Emre Mor'un, Galatasaray macerası da başarısız geçmişti. Gurbetçi oyuncu, Celta'dan kiralık geldiği Fatih Karagümrük'te ise sezonun yıldızlarından biri oldu.

FENERBAHÇE'NİN GÜNDEMİNE GELDİ

Takvim'de yer alan habere göre; transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Karagümrük formasıyla adeta küllerinden doğan Emre Mor'u gündemine aldı. Kanarya'nın, yıldız oyuncunun transferi için takas formülünü masaya yatırdığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Bomba iddia: Emre Mor Fenerbahçeye İşte takasta kullanılacak futbolcu

OZAN TUFAN ARTI 2 MİLYON EURO TEKLİF 

Sarı-lacivertlilerin bu transfer için Karagümrük'e Ozan Tufan artı 2 milyon euro teklif ettiği iddia edildi. Önümüzdeki günlerde Fenerbahçeli yöneticilerin Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile takas meselesini çözmek için bir araya geleceği ve anlaşma sağlanması durumunda Ozan'ın Karagümrük'e Emre Mor'un Fenerbahçe'ye transfer olacağı belirtiliyor.

KADRO DIŞI BIRAKILDI

Ocak ayında Fenerbahçe'ye geri dönen Ozan Tufan, Konyaspor maçının devre arası ve sonrasında soyunma odasında teknik direktör İsmail Kartal’a yönelik sözleri nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı.

EMRE MOR'UN KRAL KUPASI'NDA ATTIĞI ŞIK GOL