Galatasaray Marcao'dan Nelsson yalanlaması

Marcao'dan Nelsson yalanlaması

10.08.2022 - 12:34 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan Sevilla'ya giden Marcao'nun eski takım arkadaşı Nelsson'un İspanyol ekibine transferi için devreye girdiği ileri sürüldü. Brezilyalı futbolcu iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Marcaodan Nelsson yalanlaması

Galatasaray transferde hareketli saatler geçiriyor. Marcao'nun Sevilla'ya transfer olmasının ardından eski takım arkadaşının Endülüs ekibine transferi için devreye girdiği iddia edildi.   

Haberin Devamı

Bir taraftar sitesinin bu iddialara yönelik bir haberi paylaşmasının ardından altına Marcao, "Yalan haber" mesajını yazdı. 

NELSSON, SEVILLA'YA GİTMEK İSTİYOR

Sevilla'nın kadrosuna katmak istediği Victor Nelsson ile ilgili Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, "Nelsson'la ilgili teklifler var. Biz kalmasını istiyoruz. Giderse alternatiflerimiz hazır. Benimle görüştü dün. Gitmek istediğini ve hayalleri olduğunu söyledi. Sezon öncesi kampında benim misyonum sizin hayalleriniz gerçekleştirmek dedim. Nelsson'a da şunu söyledim, bizim de senin de hayallerin var. Çok önemli bir oyuncu olduğunu söyledim. Planlarımız hazır" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Yazarlar