R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Karşı karşıya duran Mars ve Jüpiter, ateşli, tartışmalı durumlara işaret ediyor. Fanatizme dikkat. İnançlar ve görüşler söz konusu olduğunda aşırı bir kutuplaşma ve riske girme eğilimi olabilir. Ay da Koç burcunda ilerlerken, daha tahammülsüz davranabiliriz. Düşüncelerimizi yaymak ve paylaşmak konusunda şanslıyız. Yeni bakış açılarına ihtiyacımız var. Yabancılarla ilgili konular, hayata bakış açımızı etkileyen durumlar söz konusu. Ancak fikir ayrılıkları durumunda orta yolu bulmak konusunda zorlanabiliriz. Riskli girişimlerde özellikle kontrollü olmaya bakalım. Günün geç saatlerinde Mars Başak burcuna ilerlemiş olacak.

Haberin Devamı

KOÇ: Önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızda kendinizi feda edeceğiniz olaylar ön plana çıkabilir. Gelecekle ilgili projelerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Bedeninizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Hassasiyet gösterdiğiniz konularda daha dikkatli olmalısınız.

BOĞA: Elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde çok fazla fedakâr davranabilirsiniz. Gizli kalan konulardan dolayı düşmanlarınız olabilir. Akışta kalmaya çalışın. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. İlgilendiğiniz konularda cesaretli davranabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz.

İKİZLER: Gelecek umutlarınız yönünde yeni projelere dâhil olmaya cesaret göstereceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konular daha fazla ilgi odağınızda olabilir. Uğraştığınız işler de kabullenme içine girdiğinizde, alacağınız desteklerle daha hızlı ilerlediğinizi fark edebilirsiniz. Kazalara dikkat!

YENGEÇ: İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Hedeflediğiniz yerlere ulaşmak için tamamlanma içinde olabilirsiniz. Üzerinde yoğunlaştığınız işleri bırakmak isteyebilirsiniz. Çalışma ortamızda yaşanacak kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

ASLAN: Akışa kendinizi bırakmak isteyebilirsiniz. Özgürleşme isteği içinde yeni projelere atılabilir. Alternatif konularda eğitim alabilirsiniz. İnandığınız düşüncelerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak için kendinizi hevesli hissedeceğiniz zamanlar var. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

BAŞAK: Sizi yoran koşullar daha fazla gündeme gelebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Maddi sıkışmalar sizi sıkıntıya sokabilir. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. 

TERAZİ: İkili ilişkilerinizde fedakâr hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda sıkışma olabilir. Sonrasında kabullenme içine girebilirsiniz. Karşınızdakilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olmalısınız. Sosyal konulara yönleneceğiniz zamanlar olabilir. 

AKREP: Çalışma hayatınızda yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Aldığınız sorumluluklarınız için fedakâr hissedebilirsiniz. Tamamlanması gereken işler için çalışma arkadaşlarınızla birlikte planlama yapabilirsiniz. İş hayatınızda destekleri göz ardı etmeyin.

YAY: Yaratıcılığınızı uğraştığınız işlere kullanabilirsiniz. Kolektif veya sosyal konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabileceğiniz zamanlar var. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Tamamlanmasını istediğiniz konular gündeminizi etkileyecektir. 

Haberin Devamı

OĞLAK: Evde yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Ailenizdeki eski konular gündeme gelebilir. Kendinizi aile içindeki mevzulara karşı fedakâr yaklaşım içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. İç sesinizi dinlemeniz sizin için iyi olacaktır. Güven aradığınız yerlere çekilebilirsiniz.

KOVA: Hareket ve iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Gün içindeki ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde yapacağınız ticari görüşmelere özenli davranmalısınız. Uğraştığınız işlerde tamamlanma söz konusu. 

BALIK: Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Çözemediğiniz konularda kabullenme ihtiyacı doğabilir. Uğraştığınız konularda yeteneklerinizi kullanmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Başkalarından gelen destekleri iyi değerlendirebilirseniz, kendinize vakit ayırabilirsiniz.