Ana Sayfa 'Eskiden bir şarkım vardı, şimdi biraz arttı'

'Eskiden bir şarkım vardı, şimdi biraz arttı'

27.07.2019 - 12:54 | Son Güncellenme:

Antyalya'nın Manavgat ilçesinde bu sene 23'üncüsü düzenlenen Barış Suyu Festivali'nde sahne alan Aleyna Tilki, "Eskiden bir tane şarkım vardı. O şarkıyla konser veriyordum. Şimdi biraz arttı" dedi.

Eskiden bir şarkım vardı, şimdi biraz arttı

Manavgat'ta düzenlenen Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali'nde gündüz sürat tekneleri ve su jetlerinden oluşan deniz araçlarının katılımıyla kortej düzenlendi. Renkli görüntülerin oluştuğu kortejde, su jetleri ırmakta gösteriler yaptı. Akşam düzenlenen festival kortejinin ardından ise Atatürk Kültür Merkezi önünde Cem Belevi ve Aleyna Tilki konser verdi.

Haberin Devamı

Yaklaşık bir saat sahnede kalan Cem Belevi, izleyicilere coşkulu anlar yaşattı. Belevi, hasta olmasına rağmen Manavgat'a gelmekten ve kalabalık topluluğa konser vermekten mutlu olduğunu söyledi. Belevi'nin ardından Aleyna Tilki sahne aldı.

Sahnenin yanına kadar minibüs ile gelen Aleyna Tilki, dinleyicilerine, "Bizim playlist biraz karışık. Her şeyden biraz var. Benim şarkılardan hemen devam etmeyelim. 'Zaten kaç tane şarkım var ki?' diyormuşum. Eskiden bir tane şarkım vardı. O şarkıyla konser veriyordum. Şimdi biraz arttı" dedi.

Aleyna Tilki, konser bitiminde sahnenin yanındaki minibüsüne binip, alandan ayrıldı.

Eskiden bir şarkım vardı, şimdi biraz arttı