Geri Dön
Aslan burcunda Dolunay ne zaman gerçekleşecek?

Aslan burcunda Dolunay ne zaman gerçekleşecek?

Aslan burcunda Dolunay ne zaman gerçekleşecek? Bu dolunayın etkileri neler olacaktır?

Emel Açıkel
Emel Açıkel

ASLAN BURCUNDA DOLUNAY

9 Şubat 2020 tarihinde saat 10:34 itibariyle 20°00’ Aslan burcunda dolunay meydana gelecek. Anın yükselen burcu Koç burcu olacak. Sanat dallarında varsa edindiğiniz hobilerden başarılı olsanız dahi sevdikleriniz için bu tarz çalışmalara ara verebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken başkalarının çıkarlarını gözetmek için kendinizi kurban pozisyonuna düşürmemelisiniz. Sanat konularına eğilimi olanlar bu dolunayla beraber yeni bir proje girişiminde bulunmalarını tavsiye etmem. Gökyüzünde var olan enerjinin etkisiyle ani bir başarı elde edip yükselebilirsiniz. Maddi kazançlarınız artar fakat sonrasında büyük bir başarısızlık ve büyük kayıplar yaşanır. Dolunaylar sonlanma enerjisi taşıdığı için bu dönemde yeni bir başlangıç tavsiye edilmez.

İkili ilişkilerde partnerinizle uyumu yakalamakta zorlanabilirsiniz. İlişkinizin monotonlaştığı hissine kapılabilirsiniz. Hayal kırıklıkları ve akabinde tartışma ve kavgalar görülebilir. Daha sakin ve temkinli olmakta yarar var. Baş ağrısı, boyun kırılmaları, baştan gelebilecek hastalıklar ve yaralanmalarla ilgili haberler duyabiliriz.

Yurtdışı bağlantılı iş yapanların yurt dışı seyahatlerinin yoğun olabilir. Ayrıca kariyer alanında yükselip dönüşebilmeniz için çok yoğun çalışmalar gündeminize gelebilir.

Türkiye yorumu:

Bu dolunayın etkisi ile komşularımızla özellikle yakın komşularımızla ilişkilerde anlam veremediğimiz problemler yaşanabilir. İletişim kaynakları, medya ve basın yayın organlarına yayın yasakları ve yaptırımlar gelebilir. Bu süreçte alacağımız haberlerin doğruluğunu sorgulayabiliriz. Uluslararası sorunlar, hukuksal davalar gündeme gelebilir.

Benzer İçerikler