Geri Dön
Aslan burcunda dolunay ve etkileri

Aslan burcunda dolunay ve etkileri

Aslan burcunda dolunay ne zaman? Dolunayın dünya üzerindeki etkileri nelerdir? Burçlara etkisi neler olacak? Gelin Molatik olalım...

Emel Açıkel
Emel Açıkel

28 Ocak 2021 tarihinde saat 22:16'da 09°05' Aslan burcunda dolunay gerçekleşecektir. Anın yükselen burcu Ankara'ya göre bakıldığında Terazi burcu olacaktır. Dolunaylar tamamlanma ve bitiş enerjisi taşımaktadır. Dolunay 11. evde gerçekleşecek olup Kova burcunda olan Güneş ve Jüpiter 5. evde kavuşum halde olacak. Boğa burcunda bulunan Mars ve Uranüs'ün dolunaya yapmış oldukları dik açı görülecektir. Güneş ve Jüpiter Kavuşumu ve Mars-Uranüs dik açısının oluşturduğu olaylara Jüpiter büyütücü etki yapmaktadır.

Haberin Devamı

Depremlere dikkat!

Aslan burcu aşk ve flörtler, hobiler, sanatsal faaliyetler, borsa ve spekülasyonlarla alakalıdır. Dolunay Mars'ın yapmış olduğu açılarla birlikte ekonomik piyasalarda beklenmedik ani çıkış ve düşüşler gözlenebilir. Sosyal gruplarla yapılan faaliyetlere ara vermek zorunda kalınabilir. Finansal kaynaklar ortaya çıkabilecek ani harcamalar ve borçlara ayırmak zorunda kalınabilir.

Dolunay ile birlikte dünya genelinde yer sarsıntıları ve depremler gözlemlenebilir. Sağlık yönünden baktığımızda ise toplar damarlar, alkolizm, gırtlak, kalp ile ilgili problemler ortaya çıkabilir. Virüsle ilgili yeni mutasyonlar gündeme gelebileceği gibi dünya genelinde vaka sayılarında artış gözlemlenebilir. Ay duygularımızı işaret ettiği gibi Mundane Astroloji de halkı bize göstermektedir. Dolunay esnasında Ay'a Mars kare açı yaparken Satürn de karşıt açı yapmaktadır. Duygularınızda ego yaptığınız önem verdiğiniz konularla ilgili sıkıntılar çıkacaktır. Yine bu süreçte halkı ilgilendiren konularda sıkıntılar görülebilir. Gelin burçlara ve yükselen burçlara göre Dolunay'ın etkilerine bakalım...

Haberin Devamı

KOÇ BURCU

Sevgili Koç ve yükselen Koç burçları; dolunay sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Aşk ve flört konuları ile ilgili konularda sıkıntılar görülebilir. Finansal olarak yapmış olduğunuz bir yatırım var ise bununla ilgili ani hareketlenmeler görülebilir. Bu süreçte borsa gibi yatırım araçlarından uzak durmakta fayda var. Önem verdiğiniz konulara karşı sosyal çevrenizden müdahale etmek isteyen kişiler hayatınıza müdahale etmek isteyebilirler ve sizi sıkabilirler.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa burçları; dolunay sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Aile ve aileyi ilgilendiren konular da sıkıntılar görülebilir. Bu süreçte kariyerinizden gelecek problemleri aile içine taşımamalısınız. Öfkeli ve sabırsızca davranabilirsiniz. Düşünmeden alınacak karar ve hemen eyleme geçmek ikili ilişkilerinizde dengeyi korumanızı zorlaştırabilir.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları; dolunay sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Aldığınız eğitimde derinleşmek isteyebilirsiniz. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Bir seyahat söz konusu ise sağlık konularına dikkat etmenizi öneririm. Yakın çevrenizin ve akrabalarınızın sağlıkla ilgili sıkıntıları gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç burçları; dolunay sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Finansal konularınızın gündeme gelebileceği bir süreçten geçeceksiniz. Bu süreçte aile içi maddi kaynaklarınızda bir azalma olabilir. Bir kredi ya da vergi ödemesi gündeminize gelebileceği gibi faturalarınızda bir artış nedeniyle elinizde kalacak miktar azalabilir. Sosyal çevrenizden gelebilecek beklenmedik sıkıntılar oluşabilir.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burçları; dolunay sizin 1. evinizde gerçekleşecektir. İkili ilişkilerinizle ilgili konuları büyütebilir. 'Ben-sen' çatışmaları gündeminize gelebilir. Kariyer alanınızda beklenmedik gelişmeler yaşayabilir ve sıkıntıya girebilirsiniz. Sizin için önemli olan ve taviz veremeyeceğiniz konularla alakalı ilişkilerinizde tavır alabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK BURCU

Sevgili Başak ve yükselen Başak burçları; dolunay sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. İçinizde yaşadığınız ve sizin için önemli olan konulara içsel bir yolculuk yapabilirsiniz. Dolunay'ın etkisi ile bacaklarda ağrı şikâyetleri artabilir. Kalple ilgili bir sıkıntısı olan varsa sağlık kontrollerini yaptırmayı ihmal etmesin. Yurtdışı seyahat ve ticaretle ilgili konular gündeminde olanlar, hukuksal bir süreci bulunanlar ya da eğitim konuları ile ilgili konular gündeminizde ise bunlarla ilgili sıkıntı ve problemler olabilir.

TERAZİ BURCU

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi burçları; dolunay sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Sosyal çevreniz ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelirken, aşk, flört ilişkilerinizde ve varsa çocuklarınızla ilgili konularda sıkıntılar problemler yaşanabilir. Bu süreçte gelir dengenizi korumanız güçleşebilir. Maddi harcamalar artabileceği gibi beklediğiniz gelirlerde azalma olabilir.

Haberin Devamı

AKREP BURCU

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep burçları; dolunay sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. Kariyerinizde tamamlamak istediğiniz bir projeniz varsa bununla ilgili konularda sonuçlar almaya başlayacaksınız. Aile içi konularda biraz problemler yaşayabilirsiniz. Derinlemesine incelemek istediğiniz bir konuya yeteri zamanı ayıramayabilirsiniz. Bu da sizin ikili ilişkilerde fevri davranmanıza sebebiyet verebilir. Yapmış olduğunuz veya yapacağınız sözleşmelerle alakalı problemler yaşayabilirsiniz.

YAY BURCU

Sevgili Yay ve yükselen Yay burçları; dolunay sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Eğitim konuları, yurt dışı yakın akrabalar, seyahatler, ticaret, hukuksal süreçler bunlarla ilgili konularda bir tamamlanma süreci yaşayacaksınız. Evcil hayvanı olanlar dostlarının sağlıklarıyla daha yakından ilgilenmek durumunda kalabilirler. Sağlık konuları gündeme gelebilir.

Aslan burcunda dolunay ve etkileri

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burçları; dolunay sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Finansal kaynaklarınız ve yatırımlarla alakalı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili kalp ve damar problemleri yaşayanlar varsa ilaçlarını almayı ve doktor kontrollerini yaptırmadılarsa bunu yaptırmalarını tavsiye ediyorum.

KOVA BURCU

Sevgili Kova ve yükselen Kova burçları; dolunay sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. İkili ilişkilerde 'ben-sen' çatışması ve ego çatışmaları gündeminize gelebilir. Bu durum aile içi ilişkilerinize de yansıyabilir. Bu süreçte yürümeyen ortaklıklarınız ve ikili ilişkileriniz varsa bunlarla alakalı sonlanmalar yaşayabilirsiniz.

BALIK BURCU

Sevgili Balık ve yükselen Balık burçları; dolunay sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Yoğun iş temposuna girebilirsiniz. İşinizde bir projeyi tamamlayabilirsiniz. Evcil hayvanı olanlar bu süreçte dostlarınızın sağlık problemleri gündeme gelebilir. Finansal harcamalarınız artabilir, bütçenizde sıkıntılar ortaya çıkabilir. Sağlıkta damarlar ve sinirlerle ilgili problemler görülebilir.

Benzer İçerikler