Geri Dön
Aslıhan Kapanşahin kendini 50 yaşında hissedebilir mi?

Aslıhan Kapanşahin kendini 50 yaşında hissedebilir mi?

Ekranların sevilen ismi Aslıhan Kapanşahin söyledikleri ile bizi kendine Molatik etti. Başarılı oyuncu kendini 50 yaşında hissettiğini açıkladı. Peki, Aslıhan Kapanşahin kendini 50 yaşında hissedebilir mi?

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Son dönemde adını sıklıkla duyduğumuz, genç neslin başarılı isimlerinden birisi Aslıhan Kapanşahin. Henüz 21 yaşında olmasına rağmen pek çok yapımda yer alandı, sosyal medyada milyonlarca takipçiye sahip oldu. Ama yaptığı son açıklama oldukça şaşırttı bizleri.

Haberin Devamı

Aksi biri değilmiş

Birçok projede yer aldıktan sonra bir süredir ekran karşısında göremiyoruz kendisini ancak pek yakında yeniden bizlerle buluşacakmış. Son dönemde edindiği hobiler ve ritüellerle enerjisini yükselttiğini söyledi Bi' Başka kanalında. Daha önceleri tam tersi bir havada olduğunu, artık her istediğini yapabildiğini söyledi. Hayata bakış açısını değiştirince daha güzel şeylere sebebiyet verebiliyoruz sanırım.

İnsanların kendini ‘aksi’ olarak gördüğünü söyledi ama hiç aksi değilmiş. Olmasın da zaten. Daha çok genç ve aksiliğe daha çok yolu var. Gerçi ruhunun farklı yaşta olduğunu da söylemiş.

50 yaşında mı? Yok artık

21 yaşında olduğunu biliyoruz Aslıhan Kapanşahin’in ancak kendisini o yaşta hissetmiyormuş. Yoğun çalışmak, çalışmayı sevmekten ötürü kendini 50 yaşında hissediyormuş. Bu durum beni biraz düşündürdü ve üzdü. Kendisini bu kadar yıpratması ilerleyen dönemde fiziksel ve ruhsal açıdan daha çok yorabilir. Gençliğinin tadını da çıkarmalı zannımca. Sonuçta hayat bir defa geliyoruz…

Haberin Devamı

Instagram: selcukbulut7

Benzer İçerikler