Geri Dön
Bill Gates'in Corona açıklamalarından ne anlamalıyız?

Bill Gates'in Corona açıklamalarından ne anlamalıyız?

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, enteresan açıklamalarla gündeme geldi. Yaptığı son açıklamada Corona'ya dair enteresan laflar söyleyen Bill Gates'in bu açıklamalarından ne anlamalıyız peki?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Bu neyin kehaneti?

Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in dönem dönem enteresan açıklamaları oluyor. Yine konuşmuş. Bu kez Corona'ya dair laflar söylemiş. Aylardır devam eden Corona'ya dair şu tespitte bulunmuş Gates: "Korona salgını zengin ülkelerde daha erken bitecek. 2021'in sonuna kadar aşı ile birlikte sorun çözelecek. Dünyanın geri kalanında Koronavirüs ise 2022 sonunda bitecek..." Nasıl yani? "Neden zengin ülkeler?" diye sorar insan. Bu neyin kehaneti?

Rusya'dan aşı müjdesi

Bill Gates'in bu açıklamaları, tam da Rusya'nın aşı geliştirdiğini duyurmasının ardından enteresan kaçıyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Covid-19 aşısı için ilk parti üretiminin iki hafta içinde tamamlanacağını açıklamıştı. Yani Rusya'da bulunan aşının iki hafta içinde piyasaya çıkması hedefleniyormuş. Peki böyle bir durumda Bill Gates'in açıklamaları biraz enteresan gelmiyor mu?

Dünyanın geri kalanı öksüz evlat mı?

Aşının bulunması için yoğun çabalar veriliyordu tüm dünya çapından. Eğer Rusya'da geliştirilen aşı bulunduğu takdirde önce gelişmiş ülkelere mi sunulacak? Dünyanın geri kalanı öksüz evlat mı mesela? Bill Gates'in açıklamalarını enteresan ama garip buluyorum. Bilim insanlarının bile tam tarih vererek konuşmadığı bir dönemde "Dünya genelinde 2022 sonunda bitecek" gibi bir açıklama yapması manipülasyona giriyor. Bill Gates gibi bir teknoloji insanının Korona'ya dair tahminlerini uluorta açıklaması da apayrı bir gariplilk tabii... Korona'ya dair herkes bir tahminde bulunuyor belki ama Bill Gates'in bu konudaki sözleri ne kadar ciddiye alınmalı, büyük şüphelerim var...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler