Geri Dön
Billie Eilish 'Everything I Wanted'la minimalizme devam ediyor

Billie Eilish 'Everything I Wanted'la minimalizme devam ediyor

Billie Eilish, son yılların en bomba çıkışlarından birini yakaladı. Fırtınalar kopartan ilk albümüyle 62'nci Grammy Ödülleri'nin en bomba adaylarından biri olmayı başaran Billie Eilish, 'Everything I Wanted'la minimalizme kaldığı yerden devam ediyor...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Dijital müzik platformlarını salladı

Billie Eilish Everything I Wantedla minimalizme devam ediyor

Daniel Craig’li son Bond filmi No Time To Die’ın tema şarkısını seslendireceği açıklanan Billie Eilish henüz 19 yaşında bir yıldız. 'When We All Fall Asleep, Where Do We Go?' albümünü 2019'da yayınlayan şarkıcı, minimal tarzıyla bütün dikkatleri üzerine çekmişti. Alternatif pop'un yükselen değeri Billie Eilish, özellikle 'Bad Guy' şarkısıyla dijital müzik platformlarında dinlenme rekorları kırmıştı.

Biraz daha electropop sularda

Billie Eilish, bugünlerde albümünü 3 yeni şarkıyla tekrar yayınladı. Bu 3 yeni şarkıdan en dikkat çekeni tabii ki 'Everything I Wanted'. İlk albümünde avant-pop, art-pop sularında gezinen Billie Eilish, 'Everything I Wanted'la az biraz electropop sularında geziniyor. Şarkı, daha ilk saniyesinde bile dinleyiciyi yakalamayı başarıyor.

Lil Nas X'i geçebilecek mi?

Eilish'in küresel çaptaki ikinci dev single'ı olma yolunda koşar adımlarla ilerleyen 'Everything I Wanted', şarkıcıya Grammy öncesinde tekrar müzik listeleri başarısı getirmiş durumda. İngiltere, İrlanda, Avustralya, Yeni Zelanda, İsviçre, Avusturya, Finlandiya, İsveç ve Norveç'te ilk 3'e giren şarkı, Billie Eilish'e 26 Ocak gecesi düzenlenecek olan Grammy Töreni öncesinde de güzel bir ivme katmış durumda. Bakalım Billie Eilish, iddialı kategorilerde en büyük rakibi Lil Nas X'i geçmeyi başarabilecek mi?

can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler