Geri Dön
Bozuk para sanatında çığır açıyor!

Bozuk para sanatında çığır açıyor!

Bozuk paralarla yapılabilecek en mantıklı şey onu bir bakkala çakkala gidip kağıt paraya çevirmek. Gayet mantıklı olan budur. Ama eğer evden çıkmaya çok üşeniyorsanız ve bozuk paralar dağ gibi birikmişse... O zaman çare sanat!

Mayk Şişman
Mayk Şişman

İşte size kardeş...

Göksel'in 'Depresyondayım' klibindeki gibi bir kafadasınız. Hava yağmurlu. Yazmak, çizmek istemiyorsunuz. O zaman işte size bir kardeş: TANU! Göksel'in 'Depresyondayım' klibinde bozuk paralardan heykel yapması gibi bir kafada Japonyalı TANU. Bir Twitter fenomeni olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. 'Thumb tani' hesabıyla Twitter'da 20 binin üzerinde takipçisi var. Hatta hızını alamayıp Youtube hesabı bile açmış. Youtube üzerinden yaptıklarını paylaşıyor.

Can sıkıntısı yüzünden

Tanu, her şeyin can sıkıntısıyla başladığını söylüyor. Bir gün kafası o kadar 'bozuk'muş ki çareyi bozuk paralardan kendine binalar tasarlamakta bulmuş. Çektiği fotoğraflar o kadar çok popüler olmuş ki çok kısa bir sürede ünü ülkesinin dışına taşmış.

Her şeyin başı konsantrasyon

Kendisine gelen 'Kesin yapıştırıcıyla bir araya getiriyorsun, imkansız bu yaptığın' yorumlarını ciddiye almadığını söylüyor. Her şeyin konsantrasyon işi olduğunu belirtiyor. İnanalım mı bilemiyoruz. Ama yaptığının gerçekten ancak 'bozuk' bir kafayla yapılacak bir iş olduğu kesin...

can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler