Geri Dön
Britney Spears hayranları neyin isyanında?

Britney Spears hayranları neyin isyanında?

Bir yanda Kanye West "Acılara yürüyor, korkmuyorum!" tadında politikaya atılıyor, diğer yanda Britney Spears hayranları "Yaşasın özgür Britney!" sloganları atıyor... ABD'li yıldızlara neler oluyor?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Britney bile 2007'yi atlattıysa...

Britney Spears'ın 2007 yılında yaşadıkları, yaşattıkları hâlâ sıcaklığını koruyor. Corona'nın bir pandemi ilan edilmesi ve tüm dünyanın diken üstüne geçmesinden hemen sonra Britney Spears'ın yaşadığı o zor günlere Molatik olmuştuk. "Britney bile 2007 dönemini atlattıysa, biz hayli hayli bu dönemi ufak hasarlarla bile olsa atlatırız" kafasına geçiş yapmıştık.

"Acılara yürüyor, korkmuyorum..."

Rapçi Kanye West'in ABD Başkanlığı'na, politikaya "Acılara yürüyor, korkmuyorum!" tadında yeşil ışık yakmasından sonra Britney Spears hayranları da bu fırsattan istifade "Özgür Britney!" sloganları atmaya başlamış. Sebebiyse Britney'in "Bir boş bakış yarım gülüş" halleri ve bir türlü 2007 dönemini atlatamaması... Britney Spears'ın kendi hayatının kontrolünü yeniden ele almasını istiyorlar. Çünkü Spears'ın o tarihten beri babasından izinsiz alışveriş yapması, canlı yayına çıkması, otomobil kullanması filan hep yasak.

Onları anlamak epey zor...

Yani bir taraftan Kanye West politikaya adım atmaktaki ısrarını sürdürüyor, öbür yandan Britney Spears hayranları "Yaşasın özgür Britney!" sloganları atıyor... ABD'de aman tanrım, neler oluyor gerçekten anlamak güç. Britney Spears şaka maka artık 40'lı yaşlarına adım atmak üzere ve hâlâ daha bizim bebeğimiz gibi. Bakalım dünyaca ünlü Amerikalı yıldızlar bizleri daha ne kadar şaşırtacak...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler