Cadde 2018'in en iyileri

2018'in en iyileri

30.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

2019’a girmeye son kala, 2018’in en iyi kırmızı halı görünümlerini sizler için derledik. İşte ödül törenlerinden film festivallerine kadar halıda şıklığını konuşturan isimler...

2018in en iyileri

İddialı Riri
Yıl içinde düzenlenen Met Gala’nın en dikkat çeken isimlerinden biri de şüphesiz Rihanna oldu. Bu görünümüyle papaya benzetilen şarkıcı, Maison Martin Margiela seçimiyle gecenin en iddialı isimleri arasındaydı.

Haberin Devamı

Galanın yıldızı
‘A Star Is Born’ filmiyle yılın ikinci yarısından itibaren gündemde olan Lady Gaga, projenin Venedik Film Festivali’nde yapılan galasında, tarzını konuşturdu. 32 yaşındaki popçu, Valentino Haute Couture elbisesiyle, gösterimin yıldızı oldu.

İlham verdi
Zendaya, mücevher markası Âme’nin lansmanında Marc Jacobs imzalı kıyafetiyle çok konuşuldu. Sosyal medyada civcive benzetilen elbise, farklı havasıyla tasarımcılara ilham kaynağı oldu.

Rönesans esintisi
ABD’li oyuncu Blake Lively, Met Gala’da giydiği elbisesiyle günlerce konuşuldu. Aktrisin ten rengiyle uyumlu Rönesans esintili kıyafet, Atelier Versace imzasını taşıyordu.

Pembeler içinde
Taylor Swift, sahnelere iki yıllığına ara verdikten sonra Billboard Müzik Ödülleri’nde boy gösterdi. Atelier Versace elbisesiyle her zamankinden farklı bir görünüm sergileyen popçunun kıyafeti çok beğenildi.

Haberin Devamı

Sade güzellik
Müziğiyle olduğu kadar güzelliğiyle de ön planda olan Lana Del Rey, müzik dünyasının en prestijli töreni Grammy Ödülleri’nde sade şıklığıyla göz kamaştıranlar listesine girdi.

Zarafet temsili
Duru güzelliğiyle her daim dikkat çeken Nicole Kidman, Oscar ödüllerinde iddialı bir parçayla karşımıza çıktı. Avustralyalı aktris, Armani Prive tasarımıyla, zarafetini sergiledi.

Pembe şıklığı
Geçtiğimiz yıl ‘Grinin 50 Tonu’ filmiyle şöhreti yakalayan Dakota Johnson, bu yıl da ‘Bad Times at the El Royale’ projesiyle ekrana geldi. 29 yaşındaki ABD’li oyuncu, filmin galasında tercih ettiği Gucci marka pembe elbisesiyle çok şıktı.

Tam not aldı
Lupita Nyong’o, Cannes Film Festivali’ne damga vuran isimler arasına girdi. Beyaz seçimiyle kırmızı halıda öne çıkan oyuncu, Christian Dior elbisesiyle, moda eleştirmenlerinden tam not aldı.

Renkli tercih
Avustralyalı oyuncu Cate Blanchett, Cannes Film Festivali’nde tercih ettiği gökkuşağı renklerindeki kıyafetiyle göz doldurdu. Givenchy marka elbise, özellikle etek kısmındaki renkli detaylarıyla dikkat çekti.