Cadde ‘4 kadın zamanı’

‘4 kadın zamanı’

13.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İlk bölümüyle Kanal D’de ekrana gelecek ‘4 Kadın Zamanı’nın sunucuları, heyecanlarını CADDE’yle paylaştı.

‘4 kadın zamanı’

Derya Tuna, Eylül Öztürk, Seda Akgül ve Hande Ataizi, ‘4 Kadın Zamanı’nda bir araya geldi. Hayata dair her şeyin konuşulacağı programda, birçok konu mercek altına alınacak. Ünlü isimler, programlarını anlattı.

Haberin Devamı

Hande Ataizi: ‘İzleyiciye el uzatacağız’

“Farklı özelliklere sahip dört kadın, farklı bakış açısıyla birçok konu konuşacak. Hayata dair her şey var. Beni çeken yönü de bu oldu. Sohbetin yanı sıra, gelen isteklere ve sorulara imkanlarımızı kullanarak el uzatmaya çalışacağız. Bizim sayemizde 1-2 kişi bile gülümseyebilirse, benim için hedefe ulaşılmış demektir.”

Eylül Öztürk: ‘Dayanışmayı vurguluyoruz’

“Kalıplaşmış fikirlerden uzak, yenilikçi ve nezih bir program olması fikri beni heyecanlandırıyor. Ekranın çatışma ve polemiklerden ziyade, farklı kuşak ve fikirlerin saygı çerçevesinde buluştuğu, içi dolu projelere ihtiyacı var. Kadınların birbirini hoyratça ötekileştirdiği programların aksine, dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu vurgulamayı hedefliyoruz.”

Haberin Devamı

Seda Akgül: ‘Sürprizler bekliyor’

“Tam 20 yıldır farklı projelerle ekrana geldim ama ilk kez birbirinden farklı dört kadın olarak seyirciyle buluşuyoruz. Eminim hem izleyicimizi, hem de bizi büyük sürprizler bekliyor. Hayata dair her şeyi konuşacağız.”

Derya Tuna: ‘Çok heyecanlıyım’

“Program hepimiz için hayırlı olsun. Uzun bir aradan sonra böyle bir projede yer almaktan dolayı mutluyum ve fazlasıyla heyecanlıyım. Tecrübeli bir ekiple yola çıktığımız için de başarılı olacağımızdan hiç şüphem yok. Bundan sonrası izleyicinin takdiridir.”