Cadde Ailesi ‘ilaç ve alkol’ dedi

Ailesi ‘ilaç ve alkol’ dedi

14.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Pop divası Whitney Houston’ın ölümünden sonra başlatılan soruşturmaya göre sanatçı cinayete kurban gitmedi. Haber sitesi TMZ ailesinden aldığı bilgilere dayanarak ölüm nedeni için ilaçlar ve alkol dedi

Ailesi ‘ilaç ve alkol’ dedi

Trajik bir şekilde cumartesi günü hayatını kaybeden pop divası Whitney Houston’ın ölümünden sonra başlatılan soruşturmada, ilk belirlemelere göre cinayet veya travmanın söz konusu olmadığı açıklandı. Pazar gecesi düzenlenen 54’üncü Grammy Müzik Ödülleri töreni için perşembe günü geldiği Los Angeles’ta kaldığı Beverly Hilton Otel’in küvetinde ölü bulunan Houston’ın otopsi raporuna dair ayrıntılar ise gizli tutuluyor. Houston’ın ölüm nedenini belirleyecek olan otopsi sonrası toksikoloji sonucunun ise 4 ila 8 hafta içinde açıklanması bekleniyor. Vücudunda darp yoluyla oluşabilecek bir travma veya cinayet izine rastlanmaması, Houston’ın boğularak veya aldığı reçeteli ilaçlar yüzünden öldüğü iddialarını güçlendirdi. Zira, şarkıcının odasında tablet kutuları ve ilaç şişeleri bulunmuştu.

Kızı için önlem
Öte yandan, internet haber sitesi TMZ’nin Houston ailesinden kaynaklara dayandırdığı haberinde, şarkıcının boğularak değil aldığı ilaçlar ve alkolün yan etkisi yüzünden öldüğü yazıldı. Habere göre, Los Angeles Adlı Tıp uzmanları otopside şarkıcının akciğerlerinde boğulmasına neden olacak kadar su miktarına rastlamadı. Şehre geldikten sonra çok kez alkol aldığı etkinliklere katıldığı bilinen Houston, Beverly Hills’te ölmeden beş gün önce iki kez doktora göründü. Yine habere göre, Houston’ın cansız bedenini banyoda bulan koruması değil, ödül töreni için ödünç aldığı kıyafeti bırakmak için odaya gelen teyzesi Mary Jones’tu.
Şarkıcının annesi Cissy Houston, cenaze töreni için divanın naaşının salı gününe kadar Atlanta’ya gönderilmesi için yetkililerle görüştü. Annesiyle birlikte aynı otelde kalan Bobbi Kristina Brown (18) ise, ölüm haberinin acısıyla iki kez hastaneye kaldırıldı. Sinir krizleri geçiren Bobbi’nin intihar etmesinden korkan yakınları doktor gözetiminde tutulmasını sağlıyor.


ITunes’tan WhItney zammı!

Ölüm haberinin ardından en beğenilen şarkıları yeniden popüler olan Houston’ın sevenleri, şarkılarına zam yapan Apple’ın internet müzik mağazası iTunes’u kınadı. Digital Spy’ın haberine göre kullanıcılar, Houston’ın 2007’de çıkardığı ve “Ultimate Collection” isimli albümünün ölümünden önceki fiyatı 4.7 dolardan 12.6 dolara çıkarıldığını öne sürdü.