Cadde Arka Sokaklar'a geri dönmüştü! Şevket Çoruh'tan Serenay Sarıkaya'ya gönderme

Arka Sokaklar'a geri dönmüştü! Şevket Çoruh'tan Serenay Sarıkaya'ya gönderme

16.05.2024 - 09:32 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da Mesut karakterine hayat veren başarılı oyuncu Şevket Çoruh, yaptığı 'Serenay Sarıkaya' esprisiyle gündem oldu.

Arka Sokaklara geri dönmüştü Şevket Çoruhtan Serenay Sarıkayaya gönderme

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh bir süre önce diziye geri döndü.

Haberin Devamı

Rol arkadaşı Özgür Ozan ile birlikte bir söyleşiye katılan Çoruh'un 'Serenay Sarıkaya' esprisi sosyal medyada gündem oldu.

Arka Sokaklara geri dönmüştü Şevket Çoruhtan Serenay Sarıkayaya gönderme

TEKRAR ARKA SOKAKLAR'DA!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Yeşilçam’ın duayen ismi Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği Arka Sokaklar’ın 18'inci sezon, 672’nci bölümüne Şevket Çoruh damga vurmuştu. Efsane karakter tekrar diziye döndü.

GÜLDÜREN GÖNDERME

En son eğlendiğiniz sahne sorusuna Özgür Ozan, "Şevket'in poposuna şaplak attığım sahne var ya..." şeklinde cevap verdi.

Bunun üzerine Şevket Çoruh ise, "Yatak sahnemizi diyorsun. Özgür beyle bir o olmamıştı yatağa da girdik. Milletin yanında Serenay Sarıkaya, bizim yanımızda Özgür Ozan" dedi. Bu açıklamanın ardından seyirciler kahkahaya boğuldu.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Seyircilere eğlenceli anlar yaşatan ikilinin görüntüleri birçok Arka Sokaklar izleyicisi tarafından sosyal medyada paylaşılırken, 'Haklısın abi', 'Doğru diyorsun', 'Siz daha iyi bir ikilisiniz' gibi yorumlar geldi.