Cadde 'Aşk-ı Memnu'dan sonra bir ilk

'Aşk-ı Memnu'dan sonra bir ilk

25.04.2017 - 09:00 | Son Güncellenme:

Usta oyuncu Selçuk Yöntem, aralarında Nebahat Çehre, Cihan Ünal ve Selçuk Kaya’nın yer aldığı ‘Marmara Forum Kristal Kamera Kısa Film Yarışması'na jüri üyesi olarak dahil oldu. Yöntem ile Çehre, 'Aşk-ı Memnu’dan sonra ilk kez bir araya geldi.

Aşk-ı Memnudan sonra bir ilk

Geçen yıl ilk kez hayata geçirilen Marmara Forum Kristal Kamera Kısa Film Yarışması, bu yıl yeni jüri üyesi ile yoluna devam edecek.

Haberin Devamı

Üniversiteli öğrenciler arasında yapılacak yarışma ‘Özgün’ kategorisindeki tüm filmlere ev sahipliği yapacak. Jüriden en yüksek puanı alan 5 kısa film yönetmeni, 5 farklı ünlü isimle tekrar kısa film çekecekler. 5 Üniversiteli yönetmenin çektiği kısa filmler Eylül ayında özel bir gala ile basına tanıtılacak. Jüri değerlendirmesi sonucu en yüksek puanı alan kısa film yönetmeni Cannes Film Festivali'ne katılma hakkı kazanacak.

Türkiye’nın efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu’dan sonra ilk kez Nebahat Çehre ile aynı projede buluşan Yöntem, "Bu kadar özel bir projenin içinde yer aldığım için çok mutluyum" dedi.

Nebahat Çehre ise proje ile alakalı, "Geçen yıl başarılı bir şekilde tamamladığımız projemize bu yıl sevgili Selçuk Yöntem de dahil oldu. 'Aşk-ı Memnu’dan sonra ilk kez bir aradayız. Geleceğin yönetmenlerini birlikte yönlendirmeye çalışacağız" dedi.

Haberin Devamı

Cihan Ünal, "Projemiz artık gelenekselleşti. Başarısı kendi sınırlarını aşarak Avrupa’da da büyük ses getirdi. Bu yıl bizim için uzun bir maraton olacak. Selçuk Yöntem ile bir arada olmak aynı projede yer almak büyük keyif" ifadelerini kullandı.