Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Fransız Sarayı’nda bu yıl üçüncüsü düzenlenen Amour LAB Paris/İstanbul davetine ilgi büyüktü

SARAYDA ROMANTİK DAVET

SARAYDA ROMANTİK DAVET

Amour LAB Paris/İstanbul gecesi, cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Jumbo’nun sponsor olarak yer aldığı, Fransız Sarayı’nın tarihi ve romantik atmosferinde gerçekleştirilen davete, başkonsolos Bertrand Buchwalter ev sahipliğinde seçkin isimler katıldı. Aşkın kimyasının ön planda olduğu organizasyonda, Jumbo tarafından hazırlanan muhteşem ikramlar, büyük ilgi gördü. Organizasyonda, Yvonne Vincent Prou, Arzu Kunt, Günseli Kato, Bedri- Sibel Baykam, Meral-Vural Gökçaylı, Ebru Sanver, Esra Genç, Zeyno Gönenç, Gilles Kanert, Gülbin Simitçioğlu, Reyhan Alper, Maral Avşar, Sülün Bertrand ve Sezen Cumhur Önal yer aldı.

Haberin Devamı

SARAYDA ROMANTİK DAVET

SARAYDA ROMANTİK DAVET

Çok özel kutlama

Dr. Nazan Cihan, başarılarının yanı sıra, zarafetiyle de ilgi odağı oluyor. Cihan, doğum gününü geçtiğimiz hafta Ortaköy Ruby’de kutladı. Modacı Alexis’in beyaz dantellerden hazırladığı elbisesiyle misafirlerini ağırlayan Cihan’ın keyfi yerindeydi. Davete, İnci Gazioğlu, Gülgün Tüzün, Hale Dicleli, Arzu Özal ve Esin Yağmurdereli’nin de aralarında bulunduğu isimler katıldı.

SARAYDA ROMANTİK DAVET

2018'in ilk kraliçesi

Princess Oteller ve Casinolar Grubu, Romen şarkıcı Otillia’nın da sahne aldığı Miss Princess International organizasyonuyla ilk güzelini seçti. Yarışmaya, 23 ülkenin içinde bulunduğu 40 güzel katıldı. Yarışmanın birincisi, Anastasiya Malakhovskaya oldu. Gecede Princess’ın üst düzey tüm yöneticileri hazır bulunurken, ev sahipliğini genel müdür Eralp Kanmaz yaptı.

SARAYDA ROMANTİK DAVET

Şirin’in yeni heyecanı

The Telegraph Luxury tarafından ‘Yılın En Vizyoner ve Yaratıcı Mücevher Tasarımcısı’ seçilen Bee Goddess’ın kurucusu Ece Şirin’in bu aralar keyfine diyecek yok. Harrods’da yer alan tek Türk mücevher markası Bee Goddess’ın en çok satanlar arasına girmesi üzerine, mağaza tarafından ikinci bir yer verildi. Marka, yeni yerinde koleksiyonlarını beğeniye sundu.

Haftaya nostaljik bakış

Bir zamanlar İstanbul renkli gece hayatının vazgeçilmez simalarının katıldıkları davetlerden objektifimize yansıyanlar...

Haberin Devamı

SARAYDA ROMANTİK DAVET

SARAYDA ROMANTİK DAVET

SARAYDA ROMANTİK DAVET