Cadde 'Atılgan bir yapım var'

'Atılgan bir yapım var'

18.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Fotoğraf çekimlerinde iddialı fikirleri denemeyi sevdiğini söyleyen Gigi Hadid, “Atılgan bir yapım var ama aptal değilim. Limitlerimi biliyorum” dedi.

Atılgan bir yapım var

Gigi Hadid, Elle dergisine hakkında merak edilenleri anlattı. Helikopterle yapılan çekimlerde güzelliğini konuşturan genç yetenek, erken yaşta modellik kariyerine başladığı için zor dönemlerden geçtiğini söyledi. Hadid, “Atılgan bir yapım var ama aptal değilim. Limitlerimi biliyorum” açıklamasıyla dikkat çekti.
Sosyal medyanın işinizde anahtar rol oynadığı bir dönemde modellik yapıyorsunuz. İnsanlar ileriki zamanlarda dönüp baktıklarında, onlarda nasıl bir etki bırakmış olmayı diliyorsunuz?
Bence bizim jenerasyon gerçekten birbirini destekleyen bir nesil. Herkes için yeterince alan, kullanıcı ve takipçi var. Bizler de bu platformlarda modaya dair kendi tutkularımızdan bahsetmek istiyoruz. Birbirimizi kutlamayı da seviyoruz.
Kariyer hayatınızda hiç ‘bu benim için tehlikeli’ diye düşündü-ğünüz anlar oldu mu?
Maceralara atılmaktan zevk alırım ve hayatım boyunca da bu böyleydi. Aptal değilim, atılgan bir yapıya sahibim. Limitlerimi biliyorum. Kariyerime başladığım dönemlerde yanlış anladığım ve anlaşıldığım zamanlar oldu. Başarıya ulaştıkça, insanlar beni daha çok dinlemeye başladı. Yanlış olanı bildiğim ve karşı çıktığım zaman da öz güvenim arttı.
Anneniz Yolanda Hadid de model olduğu için insanlar, sizin başarınızı ailenize bağladı...
Evet, bunu anlayabiliyorum. Ayrıcalıklı bir yerden geliyorum ve bu durumun farkındayım. Annem ünlü olduğu için benim çocukluğumun da öyle geçtiğini düşünenler oluyor. Ama kesinlikle öyle değildi. Annem bir modeldi. 16 yaşında Hollanda’daki ailesine para kazandırmak için çalışmaya başladı. Babamsa bir mülteciydi ve her şekilde çalıştı. Ben de onları gururlandırmak için çok çalışıyorum.