Cadde Atilla Saral belden aşağı vurdu!

Atilla Saral belden aşağı vurdu!

06.11.2017 - 11:21 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın yıldız futbolcuları Ricardo Quaresma ve Pepe'nin tarzı için ‘Maymun modası’ diyen Atilla Saral, dün ise eleştirinin dozunu iyice kaçırdı. 54 yaşındaki manken ve oyuncu, "Bunlar topla oynaya oynaya top olmuşlar" diyen bir kişinin hakaretini alkış emojisi ile destek verdi.

Atilla Saral belden aşağı vurdu

Atilla Saral, geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde görüntülenen Beşiktaş'ın Portekizli futbolcuları Ricardo Quaresma ve Pepe'nin tarzını sosyal medyada sert bir dille eleştirdi.

Haberin Devamı

ÇARK ETTİ AMA...

Pepe ve Quaresma'nın stili için "Tarzınız batsın. İki tane ne olduğu belirsiz insan müsveddesi bir şeyler giyiyor. Dünya onları takip ediyor. Neymiş efendim erkek modası! Bence maymun modası" diyen oyuncu, daha sonra çark etti. Sosyal medyada topa tutulan oyuncu, "Ben sadece dünyada bu modayı çıkarıp da erkek modası diye sunan insanlara laf ettim. Bir kusurum olduysa özür dilerim" açıklaması yaptı.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Saral, dün daha da ileri gitti! Eski manken, "Bunlar topla oynaya oynaya top olmuşlar" diyen bir takipçinin yorumuna alkışla destek verdi.

Siyah-beyazlı takımın iki başarılı futbolcusuna belden aşağı vuran Atilla Saral, twitter'da özellikle Beşiktaşlı taraftarların eleştiri oklarının hedefi oldu.

Atilla Saral belden aşağı vurdu

Haberin Devamı