Cadde AVM'de fotoğraf atölyesi açtı

AVM'de fotoğraf atölyesi açtı

27.04.2017 - 10:02 | Son Güncellenme:

Mehmet Turgut, 'Haberim Yokmuş Gibi Çek'in Kanyon’da çekilen yeni bölümünde, Ferman Akgül ile birlikte halka açık özel bir fotoğraf atölyesi düzenledi. Turgut, Kanyon ziyaretçilerine özel olarak gerçekleştirdiği atölye çalışmasında; fotoğraf ve cep telefonu ile selfie çekmenin inceliklerini anlattı.

AVMde fotoğraf atölyesi açtı

Mehmet Turgut ile 'Haberim Yokmuş Gibi Çek'in yeni bölümü, Youtube üzerinden yayın yapan Allianz Motto Müzik kanalında 28 Nisan Cuma günü yayına giriyor. İnternet üzerinden yayınlanan programın 6'ıncı bölümü, "Motto Müzik Kanyon’da" etkinliğiyle izleyicisiyle buluşuyor.

Haberin Devamı

Turgut, Kanyon’daki ziyaretçilerle birlikte çektiği yeni bölümde, Ferman Akgül ile birlikte 'Fotoğraf Atölyesi' etkinliği düzenledi. Atölye çalışmasında, katılımcılar fotoğraf çekmenin inceliklerine dair merak ettikleri soruların yanıtlarını Turgut’tan öğrendi. Özellikle, cep telefonuyla selfie çekmenin incelikleri en çok merak edilen konular arasında yerini aldı.

Mehmet Turgut ile 'Haberim Yokmuş Gibi Çek' , Ferman Akgül ve Kanyon ziyaretçilerin konuk olduğu bölümü ile 28 Nisan Cuma günü Allianz Mottto Müzik kanalında yayınlanacak.