Cadde Ayta Sözeri öldürülen kadınlar için söyledi

Ayta Sözeri öldürülen kadınlar için söyledi

02.10.2019 - 17:44 | Son Güncellenme:

Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alan şarkıcı Ayta Sözeri, konserde söylediği şarkılarından birini ağustos ayında öldürülen kadınlara adadı. 

Ayta Sözeri öldürülen kadınlar için söyledi

Şarkıcı Ayta Sözeri, dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi. Açıkhava gazinosu temasına göre oluşturduğu repertuarı ile üç saat sahnede kalan Sözeri, hem şarkı söyledi hem de seyircisiyle bol bol sohbet etti. Her konserinde kendisine bir şarkı ayıran Sözeri, bu kez şarkısını ağustos ayında öldürülen kadınlar için söyledi. Sözeri, "Bu gece ayırdığım şarkıyı kendim için değil, ağustos ayında öldürülen kadınlar için okuyacağım" diyerek seyirciden büyük alkış aldı ve Metin Eryürek'in 'Kayboldum Kaybolan Yıllar İçinde' isimli şarkısını söyledi. 

Haberin Devamı

SAHNEDE ZEKİ MÜREN'İ ANDILAR
Repertuarında Zeki Müren şarkılarına da yer veren Ayta Sözeri'ye konserin bir bölümünde oyuncu arkadaşı Zafer Sabuncu, Zeki Müren tiplemesiyle eşlik etti. İkili, Zeki Müren'in 'Sorma' şarkısını seslendirdi.

JÜRİSİ OLDUĞU YARIŞMANIN KAZANANI UĞUR ŞEN'İ KONUK ETTİ
Ayta Sözeri, jüri olarak yer aldığı müzik yarışması programının kazananı Uğur Şen'i de Harbiye sahnesine çıkardı. 'Makber' şarkısını seslendiren Uğur Şen, büyük alkış aldı.

KARIŞIK KASET
Ayta Sözeri, repertuarını oluştururken şarkılarını nasıl seçtiğini seyirciye anlatırken, "Hangi şarkıları seçeceğimi düşünürken eskiden sevdiğimiz şarkılardan sevdiklerimize karışık kaset yaptığımız aklıma geldi. Ben de size en sevdiğim şarkılardan karışık bir kaset yaptım" dedi.

Haberin Devamı

Ayta Sözeri, repertuarında yer alan 'Umrumda Değil', 'Dilek Taşı', 'Sorma', 'Büklüm Büklüm', 'Gülümse', 'Yanayım Yanayım' eserlerini seyirciyle birlikte söyledi.

Yazarlar