Cadde 'Babamın Ceketi' 5 Ekim'de vizyona giriyor

'Babamın Ceketi' 5 Ekim'de vizyona giriyor

25.09.2018 - 16:53 | Son Güncellenme:

Hann Medya yapımcılığını üstlendiği, 'Babamın Ceketi' filmi, Müfit Can Saçıntı’nın yönetmenliğinde çekimlerini tamamladı.Film 5 Ekim'de vizyona giriyor.

Babamın Ceketi 5 Ekimde vizyona giriyor

Filmin basın toplantısı, önceki gün Vadistanbul’ da yapıldı. Filmde yönetmenliğinin yanı sıra başrolde de yer alan Müfit Can Saçıntı, basın toplantısında film hakkında açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

“Baba oğul çatışmasını anlatan bir film oldu” diyen Saçıntı, “En çok vermek istediğimiz mesaj da ‘Dürüstlük en büyük servettir kavramını bozup, 'Dürüstlük en büyük kerizliktir' kavramı yapanlara mesaj vermek.Her şeyin değerinin parayla ölçüldüğü bu dünyada en değerli şeyin sevmek, sevilmek, aile ve dostluk olduğunu anlatan bir film” dedi. İlk kez yayınlanan filmin fragmanı da değerlendiren usta yönetmen, “Bu fragmanda filmde olan sahnelerin oda biri yer alıyor. Her şeyi fragmana koymadık” dedi. Filmdeki oyunculukları da değerlendiren Saçıntı, “Oyuncular o kadar iyi oynadı ki bana bir iş kalmadı, bende yönetmenim diye geçiniyorum ama oyuncular çok iyiydi” diyerek sözü ekip arkadaşlarına devretti.

Haberin Devamı

Erkan Can ”Kuşak çatışması mı deriz, eskiyle yenini çatışması mı deriz. Filmin ana omurgası bu. Bunun üzerinden komediyle bir sürü problemin altını çiziyoruz” dedi.

Sözü alan başrol oyuncularından Mert Turak, “2014 yılından beri bir sinema filminde rol almak nasip olmamıştı. Müfit abiyi çok seviyorum, hayat duruşu, bilgisi, yeteneği her özelliğine bayılıyorum. Filmde de başıma gelenler gerçek hayata başıma geldi. Aslında kendimi oynadım” dedi.

Filmde rol alan diğer bir isim Elif Nur Kerkük, “Bir komedi filmi ama içinde bir o kadar da dram içeren bir film. Rol arkadaşlarım da yetenekleriyle, işe olan saygılarıyla ortaya çok güzel bir iş çıkmasını sağladı” dedi.

Çekimleri 4 hafta süren film için, İstanbul’un farklı semtlerinin yanı sıra Ağva ve Dalyan’da seçilen mekanlar, senaryonun geçtiği döneme uygun biçimde özel olarak dekore edildi.

Ayşen Gruda, Suat Sungur ve Yalçın Menteş gibi usta isimlerin yer aldığı kadroda, aynı zamanda yönetmen koltuğunda da oturan Müfit Can Saçıntı’nın yanı sıra; Mert Turak, Erkan Can, Elif Nur Kerkük, Banu Manioğlu, Ahmet Arıman, Tuncay Akça, Sami Aksu, Ünal Yeter ve Uğur Demir Pehlivan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Babamın Ceketi, 5 Ekim'de sevenleriyle buluşacak.