Cadde Barbaroslar dizisinin Hızır Reis'i kimdir? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Ulaş Tuna Astepe nereli, boyu ve yaşı kaç?

Barbaroslar dizisinin Hızır Reis'i kimdir? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Ulaş Tuna Astepe nereli, boyu ve yaşı kaç?

21.09.2021 - 00:54 | Son Güncellenme:

Ulaş Tuna Astepe, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Hızır Reis rolü ile sevenlerini karşılıyor. Barbaros Hayreddin Paşa diğer adına sahip Hızır Reis'e hayat veren Ulaş Tuna Astepe boyu kaç, nereli?

Barbaroslar dizisinin Hızır Reisi kimdir Barbaroslar Akdenizin Kılıcı Ulaş Tuna Astepe nereli, boyu ve yaşı kaç

Barbaroslar dizisinde Barbaros Hayreddin Paşa karakterine hayat veren Ulaş Tuna Astepe, İzmit'te doğdu ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitim gördü. Tiyatro oyunlarında da yer aldı. İşte, Ulaş Tuna Astepe hayatı...

Haberin Devamı

ULAŞ TUNA ASTEPE KİMDİR?

Ulaş Tuna Astepe 5 Mayıs 1988'de İzmit'te dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini İzmit'te tamamladıktan sonra İstanbul Lisesinde yatılı olarak okudu. Yükseköğrenimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde yaptı.

2008 yılında Osmanlı Cumhuriyeti filminde kostüm asistanlığı yapan Astepe, ardından tiyatro ve televizyon projelerinde yer almaya başladı. Karadayı dizisinde Orhan, Analar ve Anneler dizisinde Mustafa, Rüya adlı dizide Alaz, Sen Anlat Karadeniz'de Tahir karakterini canlandırdı. Berkun Oya'nın yazıp yönettiği Bayrak ve Babamın Cesetleri, Sami Berat Marçalı'nın sahnelediği Cam Yapraklar oyunlarında rol aldı.

Emre Yeksan'ın yönettiği Körfez filminde Selim karakterini canlandıran Astepe, ayrıca Üniversiteli, Zayiat, Meşakkat ve Karısı, Balık Havuzu adlı kısa filmlerde de yer almıştır. Oyuncu 1,89 boyundadır.