Cadde "Başka bir kadın olsa çoktan giderdi"

"Başka bir kadın olsa çoktan giderdi"

05.05.2012 - 10:19 | Son Güncellenme:

Sunucu Özlem Yıldız’ın maddi sıkıntı içerisinde olan armatör eşi Sinan Serter, haklarında çıkan söylentilerle ilgili olarak “Özlem mükemmel bir eş ve bu süreçte bana hep destek oldu. Başka bir kadın olsa çoktan bırakıp giderdi” dedi.

Başka bir kadın olsa çoktan giderdi

Ünlü sunucu Özlem Yıldız eşinin 4.2 milyon TL’lik banka borcu yüzünden sıkıntılı günler yaşıyor. Yıldız’ın bu yüzden evliliği çatırdadığı da iddia edilirken armatör eşi Sinan Serter söylentilerle ilgili ilk kez konuştu:

Haberin Devamı

“Evliliğimizde Allah korusun bir sorun yok. 2005’te Swiss Otel’de bir imza attık. Ve biz o imzayı ‘iyi günde kötü günde’ diye attık ve bu imza ölene kadar geçerli. İşlerimde sıkıntılı günler geçiriyorum ama mayıs sonuna doğru her şey yoluna girecek. Uçaklar ve gemilerin kredi ödemelerinde bir iki sorun çıktı ama kısa süre sonra bitecek.

Özlem mükemmel bir eş ve bu süreçte bana hep destek oldu. Başka bir kadın olsa çoktan bırakıp giderdi ama Özlem hep yanımdaydı. Ona hala çok aşığım. Hatta her geçen gün daha da artıyor. Özlem bu kadar karakterli ve sabırlı bir insan olmasaydı zaten evlenmezdim, onu bu kadar yıl beklemezdim.

Bu evlilik nasıl bu kadar uzun sürdü diyenler bile oldu. Evliliğimizde sorun yok, sizlerden son bir ricam da; Özlem’in benim işlerimle ilgisi yok, lütfen onu bu konulara karıştırmayın. Şirkette herhangi bir ortaklığı da yok.”

Haberin Devamı

Özlem Yıldız ise yaşanan süreçle ilgili olarak twitter sayfasına şunları yazdı: “İlk ve son açıklamamdır. Ne yaşanırsa yaşansın bu konu her ailede yaşanabilir. Evet tatsızdır ama çözümü zamandır. Dileğim en az yarayla atlatmak.”