Cadde Bayramda yıldız yağmuru

Bayramda yıldız yağmuru

07.08.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Şarkıcılar, Kurban Bayramı’nda başta Kıbrıs ve Antalya olmak üzere, Türkiye’nin dört bir yanında sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Bayramda yıldız yağmuru

Kurban Bayramı tatilini Kıbrıs’ta geçirmek isteyenler, müzik ziyafetine şahit olacak. Kıbrıs’ın en büyük turizm yatırım grubu olarak misafirlerini ağırlayan Merit Grubu, yıldız yağmuruna Ayta Sözeri konseriyle başlayacak. 12 Ağustos günü Ajda Pekkan ve Soner Olgun, hayranlarıyla bayramı kutlayacak. 13 Ağustos’ta ise Funda Arar ile Koray Avcı, sevilen şarkılarını seslendirecek.

Haberin Devamı

Işın Karaca, 11 Ağustos bayramın birinci günü Antalya Gloria Hotels&Resorts’ta sevenleriyle buluşacak. Bayramın ikinci günü aynı yerde Buray, üçüncü günü ise DJ Ravin misafirlere unutulmaz bir gece yaşatacak ve Rus dans grubu Todes muhteşem şovlarıyla sahnede olacak.

Kıbrıs Elexus Hotel’de 10 Ağustos’ta Altay, 11 Ağustos’ta Ferhat Göçer, 13 Ağustos’ta ise Volkan Konak, şarkılarını söyleyecek.

Concorde Luxury Resort, bu bayram Türk müzik dünyasının iki önemli ismini ağırlayacak. Bayramın birincü günü Erol Evgin, üçüncü günü ise Yıldız Tilbe, sevenlerini coşturacak.

Ebru Gündeş, birinci gün Cratos Kıbrıs’ta, ikinci gün Sueno Hotel Belek,üçüncü gün ise Sueno Hotel Beach’te hayranlarını coşturacak.

Haberin Devamı

Funda Arar, ikinci gün Nuh’un Gemisi Hotel Kıbrıs’ta ücüncü gün, Merit Park Hotel Kıbrıs’ta, dördüncü gün ise Jolly Joker Mersin’de sevenleriyle buluşacak.