Cadde ‘Bekârlığa alıştım’

‘Bekârlığa alıştım’

25.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Hande Ataizi, geçtiğimiz mart ayında altı yıl evli kaldığı Benjamin Harvey’den boşanmasına, “Bekârlığa tekrar alıştım. Evliliğimiz kurtarmak için çok uğraştık. Ben daha iyisini bulurum diye ayrılmadım” dedi.

‘Bekârlığa alıştım’

Hande Ataizi, geçtiğimiz mart ayında boşandığı Amerikalı gazeteci Benjamin Harvey’den sonra, hayatına kaldığı yerden devam ettiğini söyledi. Eski eşiyle 7.5 yıllık beraberliklerinin olduğunu söyleyen oyuncu, “Bekârlığa tekrar alıştım. Oğlumuz Leon’a boşanma sürecinde pedagogla konuşarak, ne yapılması gerekiyorsa onu yaptık. Çocuğumuz şu an çok iyi. Oğlumuza karşı ikimiz de bir yönlendirme yapmıyoruz, ikimizde farklı değerleri olan insanlarız. Bu saatten sonra ona bir şeyler katmak için çaba sarf ediyoruz. Evliliğimizi kurtarmak için de çok uğraştık. Ben, ‘daha iyisini bulurum’ diye ayrılmadım. Ama keşke bunların hiç biri olmasaydı” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Leon için tatil’

Leon için eski eşiyle sık sık yemekte buluştuklarını ifade eden Ataizi, “Bunu yapmamız gerekiyor. Hatta şu aralar hep birlikte tatil planı yapıyoruz” dedi. Oyuncu, ayrıca yeni yayın döneminde güzel bir projeyle ekranda olacağını söyledi.