Cadde Berfu-Eser Yenenler çiftinden aşk pozu!

Berfu-Eser Yenenler çiftinden aşk pozu!

04.05.2021 - 21:05 | Son Güncellenme:

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Berfu Yenenler, geçtiğimiz ay oğlu Mete'yi kucağına alarak ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ailesiyle verdiği pozları sık sık takipçilerinin beğenisine sunan Yenenler, bu kez eşiyle çekilen fotoğrafını yayınladı.

Berfu-Eser Yenenler çiftinden aşk pozu

Komedyen ve oyuncu Eser Yenenler ile Berfu Yıldız, 2019'da nikah masasına oturmuş ve ilk çocukları Kuzey'i de dört ay sonra kucaklarına almıştı. Çiftin ikinci bebekleri Mete de geçtiğimiz ay dünyaya gelmişti.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Berfu Yenenler eşi Eser Yenenler ile çekilen romantik bir fotoğrafı Instagram'dan paylaştı. Yenenler'in "Lovelanalım" notuyla paylaştığı aşk fotoğrafına kısa sürede on binlerce beğeni ve yorum geldi.

Berfu-Eser Yenenler çiftinden aşk pozu

EŞİNİN PAYLAŞIMINA KAYITSIZ KALAMADI 

Öte yandan mutlu bir evlilik sürdüren ikili, geçtiğimiz hafta da kamera karşısına geçmişti. Eser Yenenler, eşi ile birlikte çekilen fotoğrafını, "Hanımın fark etmeden kalbini kırmışım... Gönül alma gönderisidir" sözleriyle yayınlamıştı. Ardından 26 yaşındaki Berfu Yenenler ise, "Küsmüştüm, bari barışalım' gönderisi..." ifadelerini kullanmıştı.

Berfu-Eser Yenenler çiftinden aşk pozu