Cadde 'Best of albüm bittim demek'

'Best of albüm bittim demek'

06.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Hande Yener, ‘Best Of’ albümü yapacak kadar yaşlanmadığını söyleyerek, “30 yıl sonra düşünebilirim. Best of ‘Ben bittim, artık üretemiyorum’ demek” açıklamasını yaptı.

Best of albüm bittim demek

Hande Yener, Uludağ’da gerçekleşen gençlik festivali Whitefest’in ikinci gününde sahne aldı. Şarkıcı, “Best of albüm yapmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna, “Belki 30 yıl sonra düşünebilirim. Henüz onu yapacak kadar yaşlanmadım. Best of demek, ‘Eskilerimi pişirip sunuyorum ve artık üretemiyorum, ben bittim’ demek. Bu tarz bir çalışma benim için emeklilik ikramiyesi olur. Uzun yıllar yeni şeyler üretip yeni tarzlar denemek istiyorum” cevabını verdi.

Gençlerin karşısında olduğu için heyecanlandığını belirten Yener, “Hâlâ böylesine önemli etkinliklerde sahne alabiliyor olmam, her kuşağa hitap ettiğimi gösterir. Nesiller değişiyor ancak kendini yenileyebilenler ve kuşaklara ayak uydurabilenler başarılı olmaya devam ediyor. ‘Yalanın Batsın’daki Hande’yi yeni nesiller bilmez. Sürekli kendimizi geliştirmemiz ve tazelenmemiz gerekiyor. Eğer bunu yapamazsanız tutunamıyorsunuz” diyerek, meslektaşlarına gönderme yaptı.