Cadde 'Bizi artık orada yakalarsınız'

'Bizi artık orada yakalarsınız'

24.05.2017 - 12:06 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen yüzü Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay ve kardeşi ile birlikte hafta sonunu Emaar Square Mall'da geçirdi.

Bizi artık orada yakalarsınız

Geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne ve baba olma sevincini yaşan Pelin Karahan-Bedri Güntay çift,i güzel havanın tadını hafta sonu doyasıya çıkardılar. Kız kardeşi ve büyük oğlu Ali Demir’le birlikte geldikleri alışveriş merkezinde güzel bir gün geçirdiler. Çocuk mağazalarını, gezip bol bol alışveriş yapan ünlü çift, oldukça keyifli görünüyordu.

Haberin Devamı

Doğum sonrası form tutmaya başladığı görülen Karahan, spor kıyafetleriyle dikkati çekti. Geçtiğimiz günlerde, sosyal medya hesabından ikinci çocukları Can Eyüp’ün fotoğrafını paylaşan Pelin Hanım, fotoğrafa aldığı tepkilerin sorulması üzerine, "Merak ediyorlardı biz de paylaştık, gayet güzel tepkiler aldık” dedi. Yaz tatilinde neler yapacaklarına dair sorulara ise "Tabi ki Ege, Çeşme. Bizi artık orada yakalarsınız" cevabını verdi.

'İyi günler' dileyerek gazetecilerin yanından ayrılan Karahan ile Güntay, günün yorgunluğunu alışveriş merkezi içerinde bulunan bir restoranda yemek yiyerek attı.