Cadde Bu gece uzun olacak

Bu gece uzun olacak

29.12.1996 - 00:00 | Son Güncellenme:

96'da geri sayım... Türkiye, TV'siyle, oteliyle, sahnesiyle, tatil yeriyle 97'ye hazır... Yılın son gecesinde, bütçesine göre, kimisi evinde, kimisi eğlence yerinde olacak... Yılbaşında herkes ayakta kalacak, uyumayacak...

Bu gece uzun olacak

MÜZİK dünyasının ünlüleri yeni yıla sahnede, hayranlarını eğlendirerek girecek. Hülya Avşar, Ankara Hilton'da, Muazzez Ersoy Polat Renasianse Otel'de, İbrahim Tatlıses Topkapı Eresin Otel'de sahneye çıkacak. Tatlıses ve Ersoy, sahneye çıktıkları otellerle özel anlaşma yaptı. Bu anlaşmaya göre iki şarkıcı da başka yerde program yapmayacak. Tatlıses'in Eresin'le 16, Muazzez Ersoy'un da Polat Otel'den 6 milyara anlaştığı söyleniyor.
Pop müziğin ünlü yıldızı Nilüfer'in "Yılbaşını kendime ayırdım, çalışmayacağım" diyerek çıkmayı kabul etmediği Kaşmir'in açılışını Sezen Aksu yapacak. Eski adı "Don Pietro" olan Kaşmir'de Aksu'nun dışında Kenan Doğulu da program yapacak. Doğulu ayrıca Şaziye Bar'da da sahne alacak. İki ayrı yerde sahneye çıkacak şarkıcılardan biri de Ben Deniz. Şarkıcı, Papıllon ve Bahane'de...
Nükhet Duru, yılbaşı gecesi Günay ve Klassis Otel'de sahnede olacak. Günay'da Nükhet Duru'nun dışında Emel Sayın ve Muazzez Abacı da var. Bu üç şarkıyı dinlemenin bedeli; kişi başına 30 milyon. 97'ye Ulus Şamata'da Niran Ünsal ve dansöz Sibel Barış'la girmenin bedeli ise 10 milyon. Pop müziğin genç yıldızlarından Asya, Ankara Tişört'te sahneye çıkacak. Yılbaşı gecesi programı için Cities'le anlaşan Mustafa Sandal'ın 4 milyar lira aldığı konuşuluyor. Nispet gece kulübünde Çelik ve Banu Zorlu sahneye çıkacak. Bu sanatçıları oturarak dinlemenin bedeli; 12 milyon, ayakta izlemenin fiyatı ise 8 milyon lira.
Sinemanın ünlü yıldızı Türkan Şoray 97'yi kızı Yağmur'la birlikte Darka'da karşılayacak. Yıl boyunca en çok sahne çalışması yapan şarkıcılardan biri olan Yeşim Salkım da Nilüfer gibi yılbaşı gecesini kendine ayırmayı tercih etti. Salkım, hiçbir yerde sahneye çıkmayacak.
Müzik dünyasının bir başka ünlü şarkıcısı Sibel Can ise Bursa'da Taylan gazinosunda sahneye çıkacak. Can'ı dinlemenin bedeli 12.5 milyon. Mahsun Kırmızıgül, Uludağ'da sahneye çıkarken, pop müziğin ünlü yıldızlarından Kayahan Varyete Gemisi'nde program yapacak. "Büyük Usta"yı dinlemenin faturası; kişi başına 15 milyon.
Serdar Ortaç ve Harika Avcı ise Antalya Royal Resort Otel'de...
Hotel Tarabya'da sahneye çıkacak Safiye Soyman ve Sinan Özen'i dinlemenin bedeli; 15 milyon, Alageyik'te program yapacak Gönül Yazar ile Kamil Sönmez'i dinlemek isteyenler de 13'er milyon lira ödeyecek.