Cadde BÜlent Ersoy: Hayatımın en büyük hatası

BÜlent Ersoy: Hayatımın en büyük hatası

28.04.2019 - 10:06 | Son Güncellenme:

Mücevher tutkusuyla bilinen Bülent Ersoy, parmağındaki pırlanta yüzüğün hikâyesiyle dikkat çekti. Usta sanatçı, 2 milyon TL değerindeki yüzüğünün hayatındaki en büyük hatalardan biri olduğunu söyledi.

BÜlent Ersoy: Hayatımın en büyük hatası

Önceki akşam Günay Restoran’da konser veren Bülent Ersoy, sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Hürriyet'in haberine göre; giydiği kürkler nedeniyle sık sık hayvanseverlerle polemik yaşayan Ersoy’un, sahnede ilk kez deri ceket giymesi dikkat çekti. Gülşah Saraçoğlu imzalı ceketi ve eteğinde kullanılan kumaşı Milano’dan özel olarak getirdiğini söyleyen Ersoy, sorulara şu sözlerle yanıt verdi:
“Bu kumaşı Versace, Jennifer Lopez için özel olarak tasarlamış. Çok beğendim ve aldırdım.”

Diva'nın 2 milyon TL’lik pırlanta yüzüğü de dikkatlerden kaçmadı. Ersoy, yüzüğün ilginç hikâyesini şöyle anlattı:
“1980 yılında Gümüşsuyu’ndaki Almanya Konsolosluğu’nun yakınındaki bir araziyi satın alacaktım. Ancak bu yüzüğü görünce araziyi almaktan vazgeçtim ve paramı yüzüğe yatırdım. Hayatımın en büyük hatalarından biri oldu. Her taktığımda da bunu hatırlıyorum. Yüzüğüm bana hem mutluluk hem üzüntü veriyor. Mutluluk ve mutsuzluğu aynı anda yaşıyorum.”

Haberin Devamı

Muhabirlerle sohbet ettikten sonra sahneye çıkan Ersoy, konserinin açılışını Tarkan imzasını taşıyan 'Ümit Hırsızı' adlı şarkıyla yaptı. Usta sanatçı, daha sonra sevilen şarkıların art arda söyledi.