Cadde Burak Akagün kimdir, kaç yaşında? Burak Akagün biyografisi...

Burak Akagün kimdir, kaç yaşında? Burak Akagün biyografisi...

06.04.2021 - 10:24 | Son Güncellenme:

Burak Akagün kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Demet ve Alişan'la Sabah Sabah programına konuk olan Burak Akagün kimdir sorusu merak içerisinde araştırılıyor. Hele Ninna Olasan şarkısı ile adından söz ettiren Burak Akagün İstanbul ve Kıbrıs sahnelerinde sergilediği performansla adından söz ettirmiştir. İşte Hayatı ve bilinmeyenleri...

Burak Akagün kimdir, kaç yaşında Burak Akagün biyografisi...

Burak Akagün kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Demet ve Alişan'la Sabah Sabah programına konuk olan Burak Akagün İstanbul ve Kıbrıs'ta gösterdiği sahne performansları ile adından söz ettirdi. Hele Ninna Olasan adlı şarkı ile geniş kitlelerce tanınan Burak Akagün hayatı ve bilinmeyenleri sizler için derledik.

Haberin Devamı

BURAK AKAGÜN KİMDİR?

İstanbul ve Kıbrıs sahnelerinde sergilediği performansla dikkat çeken Burak Akagün, “Hele Ninna Olasan” adındaki anonim türküyle YouTube’da 7 milyonun üzerinde bir izlenme oranı yakalamıştı. Geçirdiği bir trafik kazası sonrasının ardından sahnelere hızlı bir dönüş yapan Burak Akagün, söz ve müziği kendisine ait olan “Seni Hiç Kimse Sevemez” adındaki şarkısıyla çıkışını sürdürüyor.

Söz ve müziği Bilal Sonses’e ait “Eden Bulur” adındaki çalışmasının arkasından bu defa da yine söz ve müziği kendisine ait olan “Sebep Neydi Ayrılığa” adlı şarkısıyla müzikseverlerin karşısına çıkan Burak Akagün, “Sebep Neydi Ayrılığa” adlı şarkının klip çekimleri için kameralar karşısına geçmişti. Blibini Türkiye’nin tanınmış klip yönetmenlerinden Enes Bilal Taşçı üstlendi.